Άμεση και εύκολη δημιουργία "Panda" Χαρακτήρα

Καλημέρα και και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Μία διακοπή 5 ωρών απο το ίντερνετ με έκανε και ένιωσα πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς ίντερνετ (χάλια) και επίσης καθυστέρησε την δημοσίευση του σημερινού μας μαθήματος.. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού πλέον έχουμε και ίντερνετ και φυσικά ασταμάτητη διάθεση για μάθηση! Σήμερα θα επικεντρωθούμε στην δημιουργία χαρακτήρων και θα σας δείξω πόσο απλά θα δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα, ένα πολύ γλυκό Αρκουδάκι Panda το οποίο σίγουρα θα σας χρησιμεύσει για πολλούς και διάφορους τρόπους!

Τα πάντα μέσα απο το Adobe Illustrator!

Θα ξεκινήσουμε απο το μηδέν και θα κάνουμε τα πάντα γύρω απο το Αρκουδάκι "Panda"...! Μέσα απο το πανίσχυρο περιβάλλον του Adobe Illustrator, θα δημιουργήσουμε τον δικό μας χαρακτήρα μέσα απο απλές και γρήγορες κινήσεις, έτσι είναι στο χέρι μας πραγματικά να δημιουργήσουμε οτιδήποτε εμείς επιθυμούμε!

Δημιουργία Χαρακτήρα Panda στο Adobe Illustrator

Δημιουργία Χαρακτήρα Panda στο Adobe Illustrator

Μείνετε Συντονισμένοι

Κάντε σήμερα την καλύτερη επιλογή και γίνετε Premium μέλος στο teachme.gr! Το ονειρό σας, να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε, βρίσκεται ένα κλικ μακριά! Μέσα απο το μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας, θα σας δώσω όλα τα εφόδια για να ξεκινήσετε μία νέα καριέρα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος