Απόλυτη Εφαρμογή του Εφέ των Ακτίνων Χ στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και όπως κάθε Παρασκευή έχουμε το μάθημα Επεξεργασίας Φωτογραφίας όπου για μία ακόμη φορά θα δείξουμε μία υπέροχη τεχνική στο Adobe Photoshop! Συγκεκριμένα θα αναλύσουμε την τεχνική των "Ακτίνων Χ" στα αντικειμενά μας και έτσι θα δημιουργήσουμε το πολύ όμορφο αυτό και hi-tech εφέ, χωρίς να μας "χτυπήσει" η ακτινοβολία στο κεφάλι!

Ακτινολόγος το Adobe Photoshop!

Μέσα απο το σημερινό μάθημα θα σας δείξω όλα αυτά που πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε το πολύ ξεχωριστό αυτό εφέ των Ακτίνων Χ! Με πολύ απλές τεχνικές και φυσικά με τα μυστικά που θα σας πω, θα καταφέρετε να πετύχετε άψογα αποτελέσματα με οποιοδήποτε αντικείμενο εσείς επιθυμείτε!

Αντικείμενο σε ακτίνες Χ στο Photoshop

Αντικείμενο σε ακτίνες Χ στο Photoshop

Το εφέ της Ακτινογραφίας σε άνθρωπο!

Σε προηγούμενο μάθημα στο Adobe Photoshop είχαμε δείξει πως θα δημιουργήσουμε το αντίστοιχο εφέ των Ακτίνων Χ σε άνθρωπο. Μπορείτε να δείτε το μάθημα αποκλειστικά στο teachme.gr αν κάνετε κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Καθημερινά μάθετε μοναδικές τεχνικές δημιουργίας σε δεκάδες προγράμματα μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα του teachme.gr! Μήν χάνετε χρόνο, μάθετε σήμερα αυτό που αγαπάτε και ξεκινήστε μια νέα καρριέρα σε ένα επάγγελμα που σας αξίζει! Γίνετε και εσείς Premium μέλος τώρα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος