Η δική σας Αφίσα εύκολα και απλά!

Δεύτερα σήμερα φίλες και φίλοι του teachme.gr και έχουμε ένα υπέροχο μάθημα δημιουργίας μια μοναδικής αφίσας στο Adobe Illustrator και το Adobe Photoshop! Τα 2 κορυφαία προγράμματα της Adobe, συνεργάζονται για μία ακόμη φορά, με στόχο ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Εντυπωσιακή δημιουργία Αφίσας σε εύκολα βήματα!

Το εντυπωσιακό δεν είναι πάντα και δύσκολο! Έτσι και σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής, θα σας δείξω πως μέσα απο απλά βήματα θα μπορέσετε να πετύχετε μια εντυπωσιακότατη αφίσα και έτσι να κάνετε χαρούμενο κάποιον πελάτη σας!

Μέσα απο βασικές γνώσεις και ρυθμίσεις χωρίς κανένα μυστικό, θα σας δείξω πως θα φτάσετε τους γραφίστες του εξωτερικού και πως θα "πατήσετε" και εσείς πόδι σε μια αγορά η οποία διψά για νέους σχεδιαστές και γραφίστες!

Adobe Illustrator + Adobe Photoshop

Δας δούμε για μια άλλη φορά τι κάλή ομάδα μπορούν να κάνουν τα δύο προγράμματα-διαμάντια- της Adobe και πως θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας μέσα απο μια άψογη συνεργασία η οποία θα μας προσφέρει ταχύτητα και ποιότητα στην εργασία μας!


Δείτε το τελικό αποτέλεσμα

Abstract-Dance-Party-Poster


Μείνετε Συντονισμένοι

Το teachme.gr έχει έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα και απο το 2009 εκπαιδεύει χιλιάδες μαθητές μέσω internet! Αρπάξτε και εσείς την ευκαιρία και γίνετε σήμερα Premium μέλος μέσα απο τις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν λόγω Καλοκαιριού! Μην περιμένετε άλλο, γίνετε σήμερα αυτό που πάντα ονειρευόσασταν! Γίνετε και εσείς Premium!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]