Κλήρωση Προγραμμάτων απο το teachme.gr!

Το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά μέσα στην καθημερινοτητά μας και φυσικά εδώ στο teachme.gr το κάνουμε ακόμη καλύτερο! Σήμερα θα ξεκινήσω μια Κλήρωση ενός τέλειου Set Προγραμμάτων της κορυφαίας εταιρείας Φωτογραφικών προγραμμάτων, της onOne Software

Κερδίστε προγράμματα αξιάς 650$!!!

Έπειτα απο συμφωνία με την onOne Software και του teachme.gr, θα πραγματοποιηθεί μια Κλήρωση μέσα απο την οποία κάποιος τυχερός θα λάβει ένα ολοκληρωμένο Πακέτο της νέας Σουίτας της onOne Software, της Perfect Photo Suite 7! Η Perfect Photo Suite 7 όπως πολύ καλά γνωρίζετε απο τα Review που έχουμε κάνει εδώ στο teachme.gr, αποτελεί μια επαγγελματική λύση για κάθε φωτογράφο και μέσα απο τα 7 κορυφαία προγραμματά της θα μπορέσετε να πετύχετε αυτό το "κάτι παραπάνω" που πάντε επιζητούσατε αλλά δεν μπορούσατε να πετύχετε μέσα απο τις φωτογραφίες σας!


 Ο Νικητής της Κλήρωσης είναι ο Νίκος Ζαρνακούπης

Συγχαρητήρια Νίκο, εύχομαι να σε βοηθήσει η onOne Perfect Photo Suite σε απόλυτο βαθμό!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr για να λάβετε μέρος στις επόμενες Κληρώσεις! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook και με ένα "Like" να λαμβάνετε καθημερινές ενημερώσεις για τα μαθήματα και τις κληρώσεις δώρων!


Πολλαπλά Προγράμματα για κάθε Φωτογραφικό Θέμα

Είτε θέλετε να αφαιρέσετε το φόντο σε μία φωτογραφία, είτε θέλετε να βάλετε δυναμικά εφέ, είτε θέλετε να μεγαλώσετε μια μικρή σε μέγεθος φωτογραφία, ακόμη και να μεταμορφώσετε ένα πορτραίτο σας, η Perfect Photo Suite 7 θα σας δώσει τα κατάλληλα και ακόμη παραπάνω εφόδια για να πετύχετε αυτό που θέλετε! Προσωπικά την χρησιμοποιώ καθημερινά για να πετύχω καλύτερα αποτελέσματα στις φωτογραφίες μου!

Συνεργάζεται με το Photoshop, το Lightroom, αλλά λειτουργεί και σαν μεμονωμένη εφαρμογή!

Η Perfect Photo Suite αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο για το Adobe Photoshop, το Adobe Photoshop Lightroom, αλλά το καλό είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και σαν μεμονωμένη εφαρμογή, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να έχετε το photoshop ή το lightroom για να την λειτουργήσετε! Επίσης υπάρχει σε εκδόσεις για Windows & Macintosh, οπότε πρακτικά μπορεί να την "δουλέψει" ο καθένας!

Λάβετε μέρος στην Κλήρωση

Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στην Κλήρωση θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο facebook! Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να έχετε κάνει Like στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook και να εισάγετε το email σας στην φόρμα που θα σας εμφανιστεί. Το email θα το χρειαστώ για να επικοινωνήσω με τον τυχερό Νικητή της κλήρωσης και ενδέχεται τα email των συμμετεχόντων να χρησιμοποιήθούν για ενημερώσεις μέσα απο το teachme.gr

Μπορείτε να λάβετε μέρος στην Κλήρωση απο σήμερα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2013! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι!

Ο Νικητής/Νικήτρια θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2013.

Λάβετε επιπλέον Συμμετοχές!

Κατα την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στην Κλήρωση, θα δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιπλέον Συμμετοχές στην Κλήρωση με την βοήθεια των Φίλων σας! Έτσι για κάθε φίλο σας που θα λάβει συμμετοχη στην Κλήρωση, θα λαμβάνετε και εσείς μια επιπλέον ενεργή συμμετοχή και έτσι θα βρίσκεστε πιό κοντά στο μεγάλο αυτό δώρο!


 Ο Νικητής της Κλήρωσης είναι ο Νίκος Ζαρνακούπης

Συγχαρητήρια Νίκο, εύχομαι να σε βοηθήσει η onOne Perfect Photo Suite σε απόλυτο βαθμό!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr για να λάβετε μέρος στις επόμενες Κληρώσεις! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook και με ένα "Like" να λαμβάνετε καθημερινές ενημερώσεις για τα μαθήματα και τις κληρώσεις δώρων!


Νέα συνεργασία του teachme.gr με την εταιρεία Woobox με στόχο επαγγελματικά αποτελέσματα!

Για να πετύχω άρτια αποτελέσματα στην Κλήρωση και μια δίκαιη διαδικασία, ξεκίνησα μια συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία δημιουργίας διαγωνισμών, κληρώσεων, κουπονιών και γενικότερα Facebook εφαρμογών, της Woobox. Έτσι τα πάντα είναι ακόμη πιο επαγγελματικά!

Για τους Διαγωνισμούς στο Facebook και ακόμη περισσότερων εφαρμογών για το Facebook μέσα απο την Woobox, θα δούμε αντίστοιχα μαθήματα Web Design στο teachme.gr σύντομα!

Πως θα λάβετε το δώρο.

Ο Νικητής/Νικήτρια θα λάβει άμεσα το δώρο του μέσω email. Θα λάβει το Serial Number της Perfect Photo Suite 7 καθώς και το link για να κατεβάσει την εφαρμογή για Windows ή για Macintosh. Έτσι το απόγευμα της 29ης Ιουλίου 2013 κάποιος Τυχερός/Τυχερή θα έχει στα χέρια του ένα μεγάλο και ακριβό δώρο το οποίο θα τον/την βοηθήσει να πετύχει φέρει σε πέρας κάθε φωτογραφικό θέμα!

Δείτε τα μαθήματα του teachme.gr για την Perfect Photo Suite

Δείτε εδώ την λίστα με τα μαθήματα και τα άρθρα σχετικά με την Perfect Photo Suite που έχουν δημοσιευθεί στο teachme.gr


 Λάβετε μέρος στην Κλήρωση κάνοντας κλικ εδώ!


Καλή επιτυχία!