Ένα νέο πακέτο video εκμάθησης έρχεται!

Το teachme.gr σε συνεργασία με το photo-gfx.gr θα ξεκινήσει δυναμικά το 2016 με έναν κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας τον οποίο αναζητείτε όσο τίποτα άλλο! Εντός των επόμενων 2 μηνών θα έχουμε ολοκληρώσει τον πρώτο και μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα κύκλο εκμάθησης φωτογραφίας με θέμα τον Γάμο και την φωτογραφική του κάλυψη από το Άλφα εως το Ωμέγα!

Τι θα δούμε στον Κύκλο Εκμάθησης Φωτογράφισης Γάμου

Η Φωτογράφιση Γάμου αποτελεί ένα θέμα που πολλοί αναζητούν εκεί έξω. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με την φωτογράφιση γάμου είναι πολύ λίγες και κανείς σχεδόν δεν ''μοιράζεται'' τα μυστικά του σε άλλους συναδέλφους φωτογράφους ή σε ερασιτέχνες που ''ψάχνονται'' γενικότερα. Αυτό το ''κρυφτούλι'' πληροφοριών εν έτει 2016 γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν μας αρέσει καθόλου και για μία ακόμη φορά θα ''ρίξουμε'' άπλετο φως και σε αυτό το κομμάτι μέσα από τα μαθήματα μας!

Σε αυτόν τον μοναδικό κύκλο εκμάθησης για την φωτογράφιση γάμου που έρχεται σύντομα θα ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εσείς που θέλετε να πετύχετε ως φωτογράφος Γάμου. Ακόμη και αν είστε αρχάριος φωτογράφος ή είστε ερασιτέχνης και θέλετε να καλύψετε τον γάμο των συγγενών & φίλων θα σας δείξουμε όλα όσα κρύβουν και δεν λένε σε κανέναν οι επαγγελματίες εκεί έξω! Από το πολύ σημαντικό ''πρώτο ραντεβού'' με τον πελάτη και την οργάνωση της ομάδας σας εώς τον απαραίτητο φωτισμό και την σωστή γωνία λήψης των φωτογραφιών σας!

Περισσότερα για το τι θα δείτε στον Κύκλο Εκμάθησης Φωτογράφισης Γάμου θα δούμε στην συνέχεια

Ζευγάρια Αναζητούνται

Για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το πρακτικό κομμάτι ενός γάμου, θα χρειαστούμε ένα ζευγάρι που παντρέυεται μέσα στον Ιανουάριου/Φεβρουάριο και βρίσκεται εντός Αττικής-Πειραιά. Το ''τυχερό'' ζευγάριο θα λάβει τις πολύτιμες υπηρεσίες του Παναγιώτη Βλασόπουλου εντελώς δωρεάν και θα φωτογραφηθεί από εκείνον στα πλαίσια των video μαθημάτων. Φυσικά θα λάβει όλες τις φωτογραφίες εντελώς δωρεάν μετά το τέλος των μαθημάτων!

Δωρεάν Φωτογράφιση Γάμου από το photo-gfx.gr

Δωρεάν Φωτογράφιση Γάμου από το photo-gfx.gr - Στα πλαίσια του κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας!

Εαν παντρέυεστε μέσα στον Ιανουάριο/Φεβρουάριο ή γνωρίζετε κάποιον φίλο/συγγενή που παντρεύεται εκείνη την εποχή γράψτε μας άμεσα γιατί αυτή η προσφορά θα γίνει μία φορά και μόνο και σίγουρα εκτός από φανταστικές φωτογραφίες θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην φόρμα επικοινωνίας του teachme.gr για να μας ενημερώσετε σχετικά με το ενδιαφέρον σας!

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Έχουμε έρθει με πολλή όρεξη και αυτή τη χρονιά! Τις επόμενες ημέρες θα βγουν νέες ενημερώσεις για το τι θα δούμε το 2016 στο teachme.gr! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε έιναι να συντονιστείτε στο  teachme.gr και να απολάυσετε την απόλυτη δημιουργική εκμάθηση στα Ελληνικά!