Ο δικό σας Ψηφιακός Πιγκουίνος στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και ως γνωστόν έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας! Στο σημερινό μας μάθημα θα ασχοληθούμε με την δημιουργία χαρακτήρα και ποιο συγκεκριμένα θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορέιτε και εσείς να δημιουργήσετε τους δικούς πιγκουίνους στο Adobe Photoshop! Μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα και να τον προσαμόσετε στα δικά σας γούστα ή στις ανάλογες επιθυμίες του πελάτη σας!

Δημιουργία Χαρακτήρα σε Ελάχιστο Χρόνο

Για μία ακόμη Τετάρτη θα δούμε πόσο γρήγορα, εύκολα και απλά θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όχι μόνο τον χαρακτήρα του Πιγκουίνου, αλλά και το γενικό περιβάλλον! Με χρήση κυρίως ενός εργαλείου και φυσικά της μοναδικής μας φαντασίας, θα μπορέσουμε να πάρουμε έναν λευκό καμβά και να τον χρωματίσουμε όπως μας αρέσει με στόχο πάντα ένα δυνατό αποτέλεσμα!

Δημιουργία Χαρακτήρα σε Ελάχιστο Χρόνο (Adobe Photoshop)

Δημιουργία Χαρακτήρα σε Ελάχιστο Χρόνο (Adobe Photoshop)

Το συγκεκριμένο δημιούργημα μπορεί να γίνει μέσα σε 5 λεπτά, φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε απο την άνεση του σπιτιού σας και φυσικά με ελέυθερο χρονοδιάγραμμα! Το Adobe Photoshop είναι εδώ και εμείς στο teachme.gr θα σας δείξουμε τα πάντα!

Μείνετε Συντονισμένοι

Μην χάνετε άλλο χρόνο απο την πηγή της εκμάθησης! Γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε πολλά περισσότερα απο χιλιάδες μαθήματα σε δημιουργικούς τομείς! Κερδίστε το χαμένο σας επάγγελμα και ξεκινήστε σήμερα μία νέα καρριέρα με το καινούριο σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος τώρα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος