Κερδίστε μέσα απο κλήρωση την Canon 5D mk III

Σήμερα έλαβα ένα email στο οποίο διάβασα για μία κλήρωση με έπαθλο μία καταπληκτική φωτογραφική μηχανή! Μιλάω φυσικά για την Canon 5D mkIII η οποία αποτελεί την καλύτερη DLSR της Canon αυτή τη στιγμή και μαζί με την D4 της Nikon, είναι τα κορυφαία μοντέλα της Αγοράς!

Είσοδο στην Κλήρωση μέσα απο λίγα βήματα

Στην σελίδα της Κλήρωσης όπως θα δείτε υπάρχει ένα "μίνι" ερωτηματολόγιο το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε μαζί με το email και το ονομά σας για να μπείτε ενεργά στην λίστα με τους υποψήφιους νικητές.

Επιπλέον εκπτώσεις και δώρα

Η κλήρωση για την Canon 5D mkIII μπορεί να "τραβάει" όλα τα βλέμματα, αλλά όπως θα δείτε δεν είναι το μόνο έπαθλο... Για την ακρίβεια μπορείτε να κερδίσετε και άλλα δώρα τα οποία σίγουρα θα κάνουν την ζωή σας κατά πολύ καλύτερη και σίγουρα πιό όμορφη και δημιουργική! Οπότε ακόμη και αν δεν είστε ο τυχερός νικητής της Canon 5D mkIII, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορέιτε να κερδίσετε κάτι άλλο! Εδώ μπορείτε να δείτε την σελίδα της Κλήρωσης και να δώσετε την δική σας ενεργή συμμετοχή!

Λήξη και κλήρωση των Δώρων

Η λήξη των συμμετοχών για την κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση σύμφωνα με την επίσημη σελίδα, θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2013! Οπότε σε μία εβδομάδα ενδεχομένως κάποιος απο εσάς θα έχει αυτό το "κτήνος" στα χέρια του!

Οι κεραίες μου ειναι συνεχώς ενεργές για νέους διαγωνισμούς και κληρώσεις

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr για να μάθετε απο πρώτο χέρι τις καινούριες κληρώσεις και διαγωνισμούς που είτε βρίσκω για εσάς είτε διοργανώνω μέσα απο τις σελίδες του teachme.gr! Μπείτε στην λίστα των Newsletters και διαβάστε πρώτοι να νέα μαθήματα, άρθα και διαγωνισμούς της αγαπημένης σας σελίδας! Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην λίστα των ενημερώσεων!