Η δική σας Σαϊτα στο Adobe Photoshop

Το σύμβολο της Σαϊτας, το χάρτινο "αεροπλανάκι" δηλαδή, το χρησιμοποιούμε σε πολλές και διάφορες δημιουργίες, είτε για να αποτυπώσουμε την ελευθερία, είτε για να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι και εμείς μπορούμε να πετάξουμε "ελέυθερα και ωραία"! Γενικά η σαϊτα σαν σύμβολο έχει πολλές χρήσεις σε video animations αλλά και σε λογότυπα, γι'αυτούς τους λόγους, είπα να σας δείξω πόσο εύκολη είναι η δημιουργία της μέσα απο το Adobe Photoshop!

Δημιουργία Σαϊτας στο Adobe Photoshop

Σήμερα είναι Τετάρτη και έχουμε μάθημα Adobe Photoshop για όλα τα Premium μέλη αλλά και όπως κάθε Τετάρτη, για όλα τα Premium Free μέλη! Για άλλη μία φορά θα ξεκινήσουμε κάτι απο το απόλυτο "μηδέν" και θα πετύχουμε μία ιδιαίτερη και ελεύθερη δημιουργία! Η δημιουργία Σαϊτας  θα σας βοηθήσει να καταννοήσετε την δημιουργία πολύπλοκων αντικειμένων με 3d αίσθηση. Ένα μάθημα Adobe Photoshop το οποίο για μία ακόμη φορά θα σας δείξει ιδιαίτερες και εύκολες τεχνικές δημιουργίας!

Δημιουργία Σαϊτας στο Adobe Photoshop

Δημιουργία Σαϊτας στο Adobe Photoshop

Ελάτε στο teachme.gr

Είτε σαν Premium, είτε σαν Premium Free, ελάτε σήμερα στην παρέα του teachme.gr και ξεκινήστε ένα καινούριο επάγγελμα μέσα απο το αγαπημένο σας χόμπυ! Τόσο απλά, θα σας δείξω όλα τα μυστικά για να πετύχετε σε όποιον δημιουργικό τομέα επιθυμείτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε σε βαθμό που ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος