Δημιουργία Αυτοκινήτου

Στο σημερινό μας μάθημα και αυτή την Τρίτη, θα ασχοληθούμε με την δημιουργία του δικού μας αυτοκινήτου, όπου σήμερα θα "σουλουπώσουμε" το σασί σύμφωνα με τα ελαστικά που τοποθετήσαμε στο προηγουμενο μάθημα και επίσης θα "κλείσουμε" το κενό κάτω απο το αυτοκίνητο εύκολα και απλά!

Χτίζοντας το σασί του αυτοκινήτου

Και σε αυτό το μάθημα Cinema 4D, θα προχωρήσουμε στην ανάλυση της σωστής δημιουργίας του αυτοκινήτου μας! Με απλές κινήσεις και εύκολες παραμετροποιήσεις, θα πέσουμε στην δημιουργική "λάσπη" και στην συνέχεια θα βγούμε "καθαροί" με το δικό μας αυτοκίνητο! Ένας υπέροχος κύκλος μαθημάτων ο οποίος εκτός απο το αυτοκίνητο, θα μας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πολλές και ιδιαίτερες τεχνικές μοντελισμού!

Χτίζοντας το σασί του αυτοκινήτου! Μάθημα Cinema 4D

Χτίζοντας το σασί του αυτοκινήτου! Μάθημα Cinema 4D

Μείνετε συντονισμένοι

Το μάθημα Cinema 4D έρχεται κάθε Τρίτη στην ενότητα 3D. Μπορείτε να παρακολουθείτε αυτή την ενότητα αλλά και δεκάδες άλλους τομείς μέσα απο τα Premium μαθήματα του teachme.gr αποκλειστικά στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε το χαμένο σας επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος