Γλυκιά Επανάσταση στα Κείμενα!

Το εφέ του "Oreo"

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και στο μάθημα γραφιστικής της εβδομάδας, θα ασχοληθούμε με την δημιουργία ενός ιδιαίτερου εφέ στα κειμενά μας! Συγκεκριμένα θα εμπνευστούμε απο την επαναστατική ιδέα των μπισκότων Oreo, τα οποία έφεραν την αντιστροφή στο στυλ των μπισκότων (σοκολάτα έξω, κρέμα μέσα) και θα την χρησιμοποιήσουμε στα κειμενά μας! Ένα φανταστικό μάθημα photoshop το οποίο σίγουρα θα σας δώσει πολλές γλυκές ιδέες!

Μάθημα Photoshop | Το εφέ του "Oreo"

Το Adobe Photoshop είναι το κορυφαίο δημιουργικό πρόγραμμα και αυτό γιατί μπορεί να καταφέρει απίστευτα πράγματα σε πολλαπλούς τομείς (βλέπε επεξεργασία φωτογραφίας, δημιουργίας γραφικών, video, animation, web design κλπ). Σήμερα θα δούμε την "γραφιστική" πτυχή του προγράμματος, όπου στο μάθημα photoshop της Δευτέρας θα δημιουργήσουμε γλυκά κείμενα τα οποία όχι μόνο θα τα κάνουμε πανεύκολα, αλλά θα αποθηκεύσουμε τις "ξεχωριστά γλυκές" τους ρυθμίσεις, με στόχο την άμεση τοποθετησή τους στην συνέχεια με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ελάτε στο μέλλον της δημιουργικής εκπαίδευσης!

Το teachme.gr παρέχει σε όλους του μαθητές του όλα τα εφόδια για να εκπαιδευτούν και να πετύχουν στον τομέα που λατρεύουν! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά και πάντα με ξεχωριστές τεχνικές, θα σας οδηγήσω στην εκπλήρωση του ονείρου σας, δηλαδή της επαγγελματικής καταξίωσης μέσα απο το αγαπημένο σας χόμπυ! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium και κερδίστε αυτό που πραγματικά σας αξίζει! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος