Το απίστευτο Adobe Photoshop!

3D Φωτισμός Φωτογραφία Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα Photoshop! Το σημερινό μάθημα θα έχει μία τεχνική-αποκάλυψη για όσους επιθυμούν μάθουν απόλυτα αλλά και για όσους πιστεύουν ότι γνωρίζουν "καλά" το Adobe Photoshop! Σήμερα θα ανακαλύψουμε τον 3D Φωτισμό σε μία απλή φωτογραφία δύο διαστάσεων και έτσι πολύ απλά θα "ξεκλειδώσουμε" έναν νέο τρόπο επεξεργασίας φωτογραφιών και δημιουργίας ακόμη καλύτερων photo manipulations!

Μάθημα Photoshop

3D Φωτισμός Φωτογραφία Photoshop

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι μία φωτογραφία έχει 2 διαστάσεις (ορίζοντια και κατακόρυφα). Επίσης γνωρίζουμε ότι μία φωτογραφία, όσο καλή και αν είναι η μηχανή, δεν μπορεί να αποδώσει 100% τον 3D κόσμο που ζούμε. Έτσι κάθε φορά που ένα στοιχείο με δυνατότητες 3D, μπαίνει στις φωτογραφίες μας, ξαφνικά τις δίνει "πνοή" και μία νέα προοπτική! Γιατί είναι πολύ καλό να έχουμε 2D φωτογραφίες, αλλά είναι φανταστικό να μπορούμε να τις κάνουμε 3D!

Σήμερα στο μάθημα Photoshop της Παρασκευής, θα σας χαρίσω μία τεχνική δημιουργίας φωτισμών με 3D ιδιότητες. Έτσι με έναν πανεύκολο τρόπο θα καταφέρετε να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας και να δώσετε σε εκείνες ένα απίστευτο βάθος με απόλυτα φυσική αίσθηση!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr!

Στο teachme.gr μαθαίνετε καθημερινά μοναδικές για τα Ελληνικά δεδομένα τεχνικές δημιουργίας σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα αλλά και ολοκαίνουριες προσθήκες καθημερινά, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση των προγραμμάτων που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα, ξεκινήστε και εσείς σαν Premium μέλος και δημιουργήστε ένα δικό σας καλύτερο μέλλον! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος