Περάσαμε μαζί τα “δύσκολα”, την Κυριακή 31 Μαϊου λήγουν οι προσφορές 2+1…

Συμβάλοντας στο παγκόσμιο trend #StayHome ή ακόμα καλύτερα το ελληνικό #MenoumeSpiti και έχοντας συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης, θα προσπαθήσω να σας δώσω ένα επιπλέον κίνητρο να παραμείνετε στο σπίτι όχι απλά για να “κάψετε ώρες” αλλά να εκμεταλλευτείτε την “απομόνωση” που όλοι μας σε έναν βαθμό θα πρέπει να υποστούμε και να βγείτε ακόμη πιο δυνατοί από αυτή την προσπάθεια.

Καθίστε σπίτι, εκπαιδευτείτε σε ότι σας αρέσει!

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε στο teachme.gr σας δίνω την δυνατότητα κάθε 15θήμερο των ημερών του Πάσχα να αποκτήσετε όλους τους κύκλους εκμάθησης του teachme.gr σε πολύ χαμηλότερες τιμές απ’ότι συνήθως. Αυτό το κάνω για να σας δώσω την δυνατότητα να αποκτήσετε όλους τους κύκλους εκμάθησης σας ενδιαφέρουν να αποκτήσετε χωρίς να δώσετε πολλά χρήματα.

Όλα τα 49,99€ (τελική τιμή) και στα 3 το 1 δώρο!

Η χρονιά που διανύουμε προχωρά όλο και πιο περίεργα, εύχομαι μετά το Πάσχα, όταν και στην Ελλάδα θα έχει ζεστάνει περισσότερο ο καιρός να εξαφανιστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε, με άγχος και φυσικά αγωνιά για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Γι’αυτό τον λόγο αποφάσισα να “ρίξω” τις τιμές λίγο πιο νωρίς από τις ημέρες του Πάσχα με στόχο να σας βοηθήσω να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην εκπαίδευση και όχι σε μία “φυλάκιση” στον ίδιο μας τον χώρο. Το παν είναι να βλέπουμε τα πάντα θετικά, θέλω να πιστεύω πως αυτή η κίνηση θα σας επιτρέψει να δείτε και εσείς την όλη κατάσταση πιο θετικά και σίγουρα πιο σοβαρά, γιατί ο “κατ’οίκον περιορισμός” πρέπει σε έναν βαθμό να γίνει.

Οι προσφορές που θα σας προσφέρω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα είναι μοναδικές. Για πρώτη φορά θα πάρω πάνω μου τον Φ.Π.Α. και εσείς θα πληρώσετε ένα ουσιαστικά συμβολικό ποσό για κάθε κύκλο που αγοράζετε. Το ποσό για κάθε σεμινάριο θα είναι συνολικά τα 49,99€ και μέσα σε αυτό το ποσό θα συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (τελική τιμή δηλαδή). Επιπλέον στους τρείς κύκλους που αγοράζετε ο ένας θα είναι εντελώς δωρεάν!

Διευκολύνσεις στους επαγγελματίες

Αν είστε επαγγελματίας και έχετε κατά συνέπεια επαγγελματικό Α.Φ.Μ. θα μπορέσετε να αποκτήσετε τα μαθήματα του teachme.gr σε ακόμη χαμηλότερη τιμή γιατί ο Φ.Π.Α. δεν θα σας επιβαρύνει.

Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρια του teachme.gr

Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι λήξης συναγερμού!

Δεν θέλω να θέσω χρονικό περιθώριο στις προσφορές, δεν θέλω να σας βάλω ακόμη ένα “άγχος” στο κεφάλι σας. Γι’αυτό τον λόγο οι προσφορές θα διαρκέσουν μέχρι να λ΄ήξει ο συναγερμός γύρω από τον “Κορωνοϊό”. Εύχομαι αυτό να γίνει το συντομότερο.

Δυνατοί θα πάμε παρακάτω

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το καλύτερο σε όλους σας, να προσέχετε τον εαυτό σας και εκείνους που αγαπάτε και με λίγη υπομονή θα επιστρέψουμε και πάλι στην κανονικότητα! Υγεία να έχουμε και όλα θα τα καταφέρουμε!