Επόμενο Στάδιο, ο Μοντελισμός!

3D photoshop #5

Στο 5o μέρος με θέμα το 3D στο Adobe Photoshop θα μπούμε σε ένα νέο στάδιο δημιουργίας αντικειμένων! Ο Μοντελισμός 3D αντικειμένων στο Adobe Photoshop είναι μία πολύ απλή διαδικασία η οποία θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πολύ όμορφα αντικείμενα με όγκο και 3D χαρακτήρα από απλά και επίπεδα σχήματα.

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

3D photoshop #5

Έχοντας ήδη ανακαλύψει τις βασικές ρυθμίσεις των 3D κειμένων στο Adobe Photoshop, έφτασε η ώρα στην οποία θα χρησιμοποιήσουμε τις δημιουργικές μας ικανότητες για να σχεδιάσουμε το πρώτο μας 3D αντικείμενο από μία απλή και επίπεδη φωτογραφία.

Αυτή είναι η χρησιμότητα του 3D στο Adobe Photoshop, δηλαδή η χρήση και μίξη φωτορεαλιστικού 3d με κανονικές φωτογραφίες!

Στο σημερινό μάθημα θα δούμε πολύ χρήσιμα πράγματα σχετικά με την δημιουργία του κατάλληλου σχεδίου με χρήση του Pen Tool και στην συνέχεια θα δούμε την μεταμόρφωση του 2d σε 3d με το πάτημα ενός κουμπιού!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]