Έναρξη μίνι δημιουργικού κύκλου!

iOS7 Stock Icon

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο Premium Free μάθημα της εβδομάδος θα εγκαινιάσω έναν μίνι καλοκαιρινό κύκλο δημιουργικών μαθημάτων στο Adobe Photoshop με στόχο την δική σας δημιουργική αναβάθμιση στο ίσως πιο σημαντικό γραφιστικό κομμάτι της εποχής, αυτό της δημιουργίας γραφικών για κινητά τηλέφωνα και συσκευές!

Μάθημα Photoshop

iOS7 Stock Icon

Την δημιουργία εικονιδίων για κινητά τηλέφωνα και συσκευές θα ανακαλύψουμε στον μίνι κύκλο που έρχεται μέσα στον Αυγουστο. Σήμερα στο μάθημα photoshop θα μπούμε για τα καλά στην δημιουργία και θα δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο και πολύ πρακτικό εικονίδιο το οποίο θα μας εξοπλίσει με πολύ σημαντικές δημιουργικές τεχνικές!

Μαζί θα ανακαλύψουμε το φρέσκο εικονίδιο των "μετοχών" (stock icon) της νέας φιλοσοφίας των μινιμαλ εικονιδίων του iOS7 το οποίο ήρθε για να μας αλλάξει τις εικαστικές μας ιδέες!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος