Το Καλοκαίρι είναι εδώ!

Καλημέρα και Καλό Μήνα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Ο επίσημος μήνας του καλοκαιριού και των "διακοπών" ήρθε και πλέον επίσημα στις ζωές μας! Φυσικά θα το γιορτάσουμε με ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό μάθημα photoshop το οποίο και πάλι θα μας "γεμίσει" με τεχνικές και ιδέες για τα δικά σας photo manipulations!

Μάθημα Photoshop

Την δημιουργία ενός photo manipulation με θέμα το ζεστό καλοκαίρι θα δημιουργήσουμε στο σημερινό μάθημα photoshop! Ένα πανέμορφο και ευέλικτο μάθημα το οποίο σίγουρα θα σας βοηθήσει και θα σας προετοιμάσει δημιουργικά για τα επόμενα καλοκαιρινά σας projects!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος