Επική γραφή χωρίς κόπο!

Σίγουρα όλοι μας έχουμε παρακολουθήσει έστω και λίγο την Τριλογία του "Άρχοντα των Δακτυλιδιών", μέσα απο την οποία γνωρίζαμε τα ξωτικά, τους νάνους, τους μάγους, τα όρκ αλλά και τα χομπιτ! Πλέον εδώ και μερικούς μήνες έχει βγεί η νέα σειρά ταινίων μέσα απο τα βιβλία του Τόλκιν, με τίτλο "Hobbit"! Την συγκεκριμένη ταινία την παρακολούθησα το Σαββατοκύριακο και είπα σήμερα Δευτέρα, στο μάθημα Γραφιστικής, να σας δείξω πως θα πετύχετε το ίδιο ύφος στους τίτλους την ταινίας!

Το συγκεκριμένο επικό ύφος γραφής είχαν στο περίπου και οι τίτλοι του "Lord of the Rings", οπότε έτσι θα καταφέρετε να δημιουργείτε εντυπωσιακά Κινηματογραφικά Εφέ Κειμένου! Εννοείται θα μπορέσετε να γράψετε ότι θέλετε στα Ελληνικά, αφού ουσιαστικά θα χρησιμοποιήσουμε μια Ελληνική γραμματοσειρά και θα την κάνουμε αγνώριστη μέσα απο πολύ απλές και λίγες κινήσεις!

Εύκολη Δημιουργία Hobbit Κειμένου

Εύκολη Δημιουργία Hobbit Κειμένου

Εύκολη Δημιουργία Hobbit Κειμένου

Η Δημιουργία Hobbit Κειμένου δεν θα ήταν καθόλου εύκολη αν δεν είχαμε προηγουμένως στο οπλοστάσιο μας τα 2 κορυφαία δημιουργικά προγράμματα της αγοράς, το Adobe Illustrator για τον σχεδιασμό του τίτλου και της παραμόρφωσης αλλά και το Adobe Photoshop, για τον χρωματισμό και την εφαμογή του στυλ επάνω στους τίτλους! Μέσω των διαμαντών της Adobe είμαστε σε θέση να δημιουργούμε τα πάντα και το ύφος του Hobbit κειμένου ήταν κάτι που βγήκε πολύ όμορφα και άκρως εύκολα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος