Εικονίδια Εντελώς Δωρεάν!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για ακόμη μια ημέρα σας έχω πολύ όμορφα αρχεία για όλα τα Premium μέλη της αγαπημένης σας σελίδας δημιουργικών μαθημάτων! Τα συγκεκριμένα αρχεία τα βρίσκω καθημερινά και με τον τρόπο αυτό εξοπλίζω τα Premium μέλη με πολλαπλά οφέλη! Είναι ένας τρόπος για να πως ακόμη μια φορά "Ευχαριστώ" για την συνεχή υποστήριξη!

Εικονίδια και πάλι εικονίδια!

Τα εικονίδια (ή αλλιώς icons) είναι ίσως απο τα πιο χρήσιμα αρχεία στο οπλοστάσιο μας. Αυτό ισχύει είτε είστε γραφίστας, είστε είστε φωτογράφος, είτε είστε web designer αλλά και video editor! Τα εικονίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και πάντα δίνουν ένα επαγγελματικό ύφος στα project μας! Στο παρελθόν έχω αναγκαστεί να αγοράσω εικονίδια για δημιουργία καρτών ή διάφορων animation και δεν θα ήθελα να το κάνετε και εσείς, ειδικά την στιγμή που κυκλοφορούν διαθέσιμες συλλογές τις οποίες βρήκα και σας τις δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και 100% νόμιμα!

Είτε επαγγελματίας, ελάτε στο teachme.gr!

Έτσι όπως είναι λογικό και επόμενο, στο teachme.gr θα βρείτε μέσα απο τα μαθήματα πολύ δυνατές και επαγγελματικές λύσεις για εκατοντάδες project και συγχρόνως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εκατοντάδες εικονίδια για άμεσο κατέβασμα αλλά και άλλα "καυτά" αρχεία!

Τι θα λάβετε σήμερα

Δείτε παρακάτω τα σετ των εικονιδίων και κατεβάστε τα άμεσα:

Πρώτο σετ εικονιδίων

icons-package-2

50 εικονίδια σε PNG μορφή

Δεύτερο σετ εικονιδίων

icons-package-3

500 εικονίδια σε AI & PNG μορφή

Τρίτο σετ εικονιδίων

icons-package-1

75 εικονίδια σε PNG μορφή και 3 διαφορετικά μεγέθη

Κατεβάστε απο εδώ τα Δωρεάν εικονίδια!

Για το πρώτο σετ εικονιδίων θα χρειαστεί να μεταβείτε στην ιστοσελίδα webdesignerdepot και να κατεβάσετε απο εκεί το συγκεκριμένο σετ. Θα χρειαστεί να βάλετε το email σας στο πεδίο εισαγωγής και να πατήσετε το "Download Files" κουμπί για άμεσο κατέβασμα. Για να πατε στην σελίδα του Πρώτου σετ εικονιδίων κάντε κλικ εδώ.

Για το δεύτερο σετ εικονιδίων θα χρειαστεί να μεταβείτε στην ιστοσελίδα webdesignerdepot και να κατεβάσετε απο εκεί το συγκεκριμένο σετ. Θα χρειαστεί να βάλετε το email σας στο πεδίο εισαγωγής και να πατήσετε το "Download Files" κουμπί για άμεσο κατέβασμα. Για να πατε στην σελίδα του Δεύτερου σετ εικονιδίων κάντε κλικ εδώ.

Για το τρίτο σετ εικονιδίων θα χρειαστεί να μεταβείτε στην ιστοσελίδα webdesignerdepot και να κατεβάσετε απο εκεί το συγκεκριμένο σετ. Θα χρειαστεί να βάλετε το email σας στο πεδίο εισαγωγής και να πατήσετε το "Download Files" κουμπί για άμεσο κατέβασμα. Για να πατε στην σελίδα του Τρίτου σετ εικονιδίων κάντε κλικ εδώ.

Γιατί χάνετε χρόνο;

Γνωρίζετε πως μέσα απο την γνώση των προγραμμάτων θα ανοίξουν οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες;

Γιατί "χάνετε" χρόνο ενώ μπορείτε μέσα απο εκατοντάδες μαθήματα να εργαστείτε σήμερα στον τομέα που αγαπάτε;

Το κόστος είναι ελάχιστο. Τα οφέλη; Πραγματικά απεριόριστα!

Κάντε το πιο σημαντικό βήμα της καριέρας σας και γίνετε Premium τώρα!