Όταν η δημιουργία γίνεται "Κυριλλέ"!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε "ως γνωστόν" το Premium Free μάθημα της Εβδομάδας και μέσα απο το σημερινό μας μάθημα θα σας δείξω μία πανεύκολη και διασκεδαστική τεχνική για να δημιουργήσετε και εσείς τα δικά σας "καλοντυμένα ανθρωπάκια"! Έχουμε δει κατά καιρούς στο teachme.gr δημιουργίες χαρακτήρων αλλά ποτέ τόσο "κυριλλέ". Με το σημερινό μάθημα θα καταλάβετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε ύφος χωρίς κανένα πρόβλημα!

Καλοντυμένοι Χαρακτήρες στο Adobe Photoshop

Η δημιουργία γραφικών και χαρακτήρων αποτελεί την πιό διασκεδαστική μας ενασχόληση με το Adobe Photoshop, όταν δεν κάνουμε επεξεργασία Φωτογραφίας, έτσι θα σας δείξω πως μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας χαρακτήρες και γιατί όχι να τους διαθέσετε για "αγορά" σε κάποιο stock site. Έτσι η δημιουργία σας δίνει και κέρδος! Με την βοήθεια του Adobe Photoshop σήμερα, θα σας μετατρέψω σε "καλλιτέχνες" απο την μία στιγμή στην άλλη!

Καλοντυμένοι Χαρακτήρες στο Adobe Photoshop

Καλοντυμένοι Χαρακτήρες στο Adobe Photoshop

Γιατί χάνετε χρόνο;

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απο το να αγαπάς αυτό που κάνεις και να ξυπνάς κάθε ημέρα με θέληση για δημιουργία. Αυτό θέλω να σας δώσω μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr και αυτό θα κάνετε και εσείς, θα καταφέρετε να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα και θα μπορέσετε μιά και καλή να ανοίξετε μία νέα πιό πετυχημένη πόρτα στην ζωή και την καρριέρα σας! Ξεκινήστε σήμερα, γίνετε και εσείς Premium Μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

[/fusion_youtube