Φωτογραφία και Vector εντελώς Δωρεάν!

Και αυτή την Τετάρτη έχω για όλα τα Premium μέλη ένα υπέροχο set αρχείων για άμεσο (και το εννοώ) κατέβασμα! Τα συγκεκριμένα αρχεία Φωτογραφίας και Vector γραφικού, σε κανονικές συνθήκες κοστίζουν 78 ευρώ, αλλά αν πράξετε άμεσα θα τα κάνετε δικά σας χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα cent!!!Τα Premium Μέλη γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάνω καθημερινά το καλύτερο δυνατό για να σας ανεβάσω επίπεδο και όσον αφορά την εκπαίδευση αλλά και τον δημιουργικό εξοπλισμό σας! Έτσι τα σημερινά αρχεία θα τα κατεβάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν αν πράξετε άμεσα...

Φωτογραφίες & Γραφικά, τα πιό σημαντικά όπλα μας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι για να ετοιμάσουμε ένα project θα πρέπει να βρούμε και να συνδυάσουμε Φωτογραφίες και Vectors είτε το Project μας προορίζεται για ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή! Έτσι χάνουμε ατελείωτες ώρες στην αναζήτηση του Google Images και βρίσκουμε αρχεία συνήθως χαμηλής ποιότητας και επίσης αρχεία για τα οποία δεν έχουμε την άδεια χρήσης. Και συνήθως στο τέλος καταλήγουμε σε κάποιο Stock Site και αγοράζουμε την φωτογραφία ή το Vector Γραφικό μας! Αν όμως είχατε σκεφτεί την δύναμη του teachme.gr, θα είχατε μέχρι σήμερα εξοικονομήσει εκατοντάδες ευρώ με τα Δωρεάν αρχεία και επίσης θα είχατε εκπαιδευτεί σε απόλυτο βαθμό σε δεκάδες προγράμματα!

Φθινοπωρινές Ανησυχίες...

Σήμερα το ύφος των αρχείων που θα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν είναι σε μία πιό φθινοπωρινή διάθεση και στυλ. Έτσι και με τα 2 αρχεία θα μπορέσετε να αποδώσετε το Φθινόπωρο που αργά ή γρήγορα θα μας "αγκαλιάσει" με τα "μπρούτζινα" του χρώματα..

Κάντε σήμερα ένα Δώρο στον εαυτό σας!

Μέσα απο μια Premium Συνδρομή ουσιαστικά λαμβάνετε πανάκριβες υπηρεσίες με κόστος το 1% της πραγματικής αξίας. Μην σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε χάσει μέχρι σήμερα, αλλά αυτά που θα κερδίσετε απο σήμερα με μια Premium Συνδρομή στο teachme.gr! Γίνετε και εσείς Premium μέλος σήμερα!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για την φωτογραφία  αλλά και το vector γραφικό του νοσοκομείου θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία!