Ορίζοντας την Μετάφραση, τα γραφικά και τα στοιχεία!

Συνεχίζουμε και αυτό το Σάββατο την ανάλυση δημιουργίας της δικής μας εφαρμογής για διαγωνισμούς και κληρώσες στο facebook, στα δύο προηγούμενα μαθήματα σχετικά με το ίδιο θέμα, έχουμε ανακαλύψει πολλά πράγματα και σε αυτό το μάθημα θα ανακαλύψουμε εξίσου ιδιαίτερα στοιχεία για την δημιουργία ενός επιτυχημένου διαγωνισμού όπως για παράδειγμα η μετάφραση των στοιχείων μας!

Μετάφραση στοιχείων σε facebook διαγωνισμούς

Στο σημερινό μάς μάθημα με θέμα και πάλι το Facebook και πάντα με την βοήθεια της εταιρείας WooBox, θα σας δείξω πως θα μεταφράσετε τα στοιχεία του διαγωνισμού στην δική σας γλώσσα, πως θα δημιουργήσετε το γραφικό εικόνας που θα τοποθετηθεί στην σελίδα σας σαν κουμπί του διαγωνισμού και φυσικά θα σας δείξω τον τρόπο εισαγωγής των δικών σας στοιχείων και κειμένων στο "sharing" του διαγωνισμού! Έτσι θα ορίζετε εσείς τι θα "μοιράζει" ο θεατής, όσον αφορά την εικόνα αλλά και τα κείμενα!

Οργανώστε τα πάντα μέσα στην εφαρμογή

Μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr για την δημιουργία διαγωνισμών, θα δείτε ότι η οργάνωση της εφαρμογής, θα γίνει εξ'ολοκλήρου απο εσάς, χωρίς όμως να χρειαστεί να γνωρίζετε κώδικα ή να έχετε γενικότερα πολύπλοκες γνώσεις πληροφορικής. Ακόμη και αν η επαφή σας με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο είναι "επιδερμική", θα μπορέσετε εύκολα, γρήγορα και απλά να οργανώσετε κάτι το οποίο θα σας επιστρέψει άμεσα και δυνατά αποτελέσματα.

Μετάφραση στοιχείων σε facebook διαγωνισμούς

Πανέυκολος τρόπος δημιουργίας

Η εφαρμογή δημιουργίας "Sweepstake" μέσα απο το WooBox αποτελεί την πιό εύκολη αλλά και την πιό ασφαλή συγχρόνως επιλογή για να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε σε λίγο χρόνο τον δικό σας διαγωνισμό ή κλήρωση. Μέσα απο τα μαθήματα, η όλη διαδικασία θα γίνει "παιχνιδάκι" και έτσι σε ελάχιστο χρόνο, θα έχετε στα χέρια σας την γνώση χωρίς να χρειαστεί να πληρώνετε ένα σωρό χρήματα σε προγραμματιστές!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Μην χάνετε χρόνο, μπείτε σήμερα στην παρέα του teachme.gr και ξεκινήστε την προβολή των Premium μαθημάτων! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα θα μπορέσετε να διδαχτείτε σε δεκάδες δημιουργικούς τομείς και να κάνετε το ονειρό σας πραγματικότητα! Κάντε το χόμπυ σας, ένα δημιουργικό επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα! (Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερα)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος