Αληθοφανή Αποτελέσματα στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι Παρασκευή και ως γνωστόν έχουμε το μάθημα Φωτογραφίας και ειδικότερα το μάθημα "Επεξεργασίας Φωτογραφίας", όπου θα δούμε ένα ιδιαίτερο Photo Manipulation, το οποίο το έχουμε δεί σε δεκάδες εκπομπές, περιοδικά και εφημερίδες! Θα αναλύσουμε το φαινόμενο των Α.Τ.Ι.Α. (UFOS) και πόσο εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί ο δικός μας ιπτάμενος δίσκος μέσα από ένα απλό φώτο κολάζ στο Adobe Photoshop!

Ιπτάμενος Δίσκος στο Adobe Photoshop

Μέσα απο το Adobe Photoshop όπως θα δούμε και στο σημερινό μάθημα, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πάντα και φυσικά μία "αποκαλυπτική" φωτογραφία ενός UFO, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Έτσι, με σχετικά απλές κινήσεις και ρυθμίσεις στο Adobe Photoshop, θα πάρουμε μία απλή φωτογραφία και θα την μετατρέψουμε στο "Θέμα" μίας εκπομπής που ασχολείται με τα ΑΤΙΑ! Πολύ απλά με το σημερινό μας μάθημα, θα δώσετε "τροφή" στων Μύθο των Ιπτάμενων Δίσκων και συγχρόνως θα σπάσετε πλάκα με τα αποτελέσματα!

Δείτε και το άλλο μάθημα Σχετικά με τα UFO

Στο teachme.gr πιστεύουμε στις "εξωγήινες" δυνάμεις του Adobe Photoshop, έτσι έχω δημιουργήσει άλλο ένα photo manipulation με θέμα τα ΑΤΙΑ και τα σχέδια μου κάνουν στα σπαρτά και τα λιβάδια. Μπορείτε να το δείτε και να μάθετε και εσείς την Τεχνική κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Μπείτε στην Premium παρέα του teachme.gr και εκπαιδευτείτε σε δεκάδες δημιουργικούς τομείς! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα θα μάθετε όλα όσα θέλατε να μάθετε και δεν είχατε βρει τον τρόπο μέχρι σήμερα! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε και εσείς Premium μέλος σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος