Γραφή με Φύλλα στο Photoshop

Τα εφέ του κειμένουν είναι σίγουρα ο πιό γρήγορος τρόπος να βρεί ένας γραφίστας εργασία αλλά και άμεσα κέρδη μέσα απο πωλήσεις σε Stock Sites. Το να μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ιδιαίτερα γραφικά και σίγουρα γραφικά που είναι "στην μόδα", σίγουρα θα σας οδηγήσει σε μαζικές πωλήσεις της δουλειάς σας και φυσικά τέτοιου είδους τεχνικές πρέπει συνεχώς να εξετάζουμε και να δείχνουμε για να μπορείτε να έχετε άμεσα κέρδο!

Οικολογικό Εφέ Κειμένου

Σήμερα θα δούμε ένα ιδιαίτερο εφέ κειμένου που σίγουρα πάντα ειναι "στην μόδα"! Φυσικά μιλάω για το εφέ του οικολογικού κειμένου το οποίο θα σας δώσει έναν φρέσκο & ιδιαίτερο τρόπο δημιουργίας κειμένου, μέσα απο το οποίο σίγουρα θα περάσετε το μηνυμά σας! Με την βοήθεια του Adobe Photoshop θα δούμε ότι η ιδιαίτερη δημιουργία εφέ κειμένου και γραφικών μπορεί να γίνει "παιχνιδάκι", αρκεί να έχουμε την βασική γνώση του προγράμματος και λίγη φαντασία!

Γραφή με Φύλλα στο Adobe Photoshop

Γραφή με Φύλλα στο Adobe Photoshop

Αυτό το μάθημα είναι μία ακόμη πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο δυνατό πρόγραμμα είναι το Adobe Photoshop και πόσο θα απογειώσει τις δεξιότητες μας η πλήρης βασική εκμάθηση!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος