Κάρτα, Εικονίδια & Γραφικό, όλα ΔΩΡΕΑΝ!

Καλη εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι και αυτη η εβδομάδα να σας γεμίσει δύναμη για δημιουργία! Το teachme.gr φυσικά θα σας βοηθήσει στο έπακρο να πάρετε τεράστιες δόσεις δημιουργικής έμπνευσης, είτε μέσα απο τα εκατοντάδες μαθήματα του, είτε μέσα απο τα καθημερινά δωρεάν αρχεία στα οποία έχουν πρόσβαση όλα τα Premium μέλη χωρίς κανένα περιορισμό!

Κάρτες, εικονίδια αλλά και ένα ιδιαίτερο γραφικό!

Και πάλι σήμερα οι Γραφίστες έχουν την "τιμητική" τους, αφού θα αποκτήσουν άμεσα, εύκολα, απλά και χωρίς κανένα κόστος 3 πακέτα πολύ όμορφων και δημιουργικών αρχείων. Μια έτοιμη κάρτα PSD στην οποία το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψετε τα στοιχεία του πελάτη σας, ένα πανέμορφο σετ εικονιδίων σε ύφος Google Map και επίσης ένα ιδιαίτερο γραφικό ενός σήματος μέσα στο οποίο μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε θέλετε εσείς! Όλα τα αρχεία είναι σε PSD (Adobe Photoshop) μορφή, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα επεξεργαστείτε εφόσον το επιθυμείτε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής:

Το ιδιαίτερο Σήμα για να ανανεώσετε τα γραφικά σας!

badge-free

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Το σχέδιο της επαγγελματικής κάρτας

bus-card-free

Επεξεργάσιμο αρχείο  PSD

Τα πολύ όμορφα εικονίδια σε στυλ Google Map

google-map-icons

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για το πολύ όμορφο γραφικό θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download PSD. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Για την επαγγελματική κάρτα θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download κάτω δεξιά, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο σε PSD ή Ai μορφή. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Για τα εικονίδια σε στυλ Google Map, θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download PSD. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.