Δημιουργία Αφίσας στο Adobe Photoshop

Σήμερα στο Premium Free μάθημα της εβδομάδας, θα σας δείξω έναν εντυπωσιακό και πολύ απλό συγχρόνως τρόπο δημιουργίας λογοτύπων, γραφικών και γενικότερα την δημιουργία αφίσας στο Adobe Photoshop, με στόχο να μάθετε να δημιουργείτε τα δικά σας λογότυπα, γραφικά και αφίσες, πιο γρήγορα και καλύτερα ακόμη και απο τους επαγγελματίες!

Το μάτι της Τίγρης

Όταν πέρασα απο την Βιέννη, είδα μια αφίσα ενός ζωολογικού κήπου, με λογότυπο ένα μάτι! Το συγκεκριμένο λογότυπο μου "κέντρισε" το ενδιαφέρον, αφού ήταν κάτι πάρα πολύ απλό αλλά συγχρόνως πολύ όμορφο (συνδυασμός του εντυπωσιακού-μίνιμαλ), έτσι το φωτογράφισα για να μην το ξεχάσω και σήμερα θα σας παρουσιάσω τους τρόπους δημιουργίας της ίδιας ακριβώς αφίσας, η οποία θα γίνει σε ελάχιστο χρόνο και θα τα φτιάξουμε όλα απο το μηδεν!

Μαγεύοντας με το Adobe Photoshop

Συνήθως όταν δημιουργώ γραφικά και αφίσες, μεταπηδώ απο το Adobe Photoshop στο Adobe Illustrator, αλλά σήμερα στο μάθημα Adobe Photoshop, θα σας δείξω πως μέσα απο το κορυφαίο Adobe Photoshop, μπορούμε να πάρουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσουμε μια αφίσα η οποία θα μπορέσει να τυπωθεί ενδεχομένως  χωρίς κανένα πρόβλημα (μην ξεχάσετε να γυρίσετε το χρωματικό προφίλ απο RGB σε CMYK).

Δημιουργία Αφίσας στο Photoshop - Το τελικό αποτέλεσμα

Δημιουργία Αφίσας στο Adobe Photoshop

Δημιουργία Αφίσας στο Adobe Photoshop

Γίνετε επαγγελματίας του εαυτού σας!

Για μια ακόμη φορά αναλύουμε τις τεχνικές που τα δημιουργικά γραφεία αναλαμβάνουν για τις μεγάλες επιχειρήσεις και τις χρεώνουν "τρελά" λεφτά! Όπως θα δείτε, με την βοήθεια του teachme.gr, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το ίδιο ακριβώς (εαν όχι καλύτερο) αποτέλεσμα, σε ελάχιστο χρόνο και φυσικά απο εδώ και στο εξής θα μπορείτε και εσείς να αναλαμβάνουμε τέτοιες εργασίες!

Έτσι το teachme.gr σας εκπαιδεύει καθημερινά! Με στόχο την δική σας επαγγελματική καταξίωση!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος