Δωρεάν Φωτογραφίες και Vector αξίας 80 ευρώ!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Επιστρέφουμε με ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για όλα τα Premium Μέλη! Σήμερα βρήκα για εσάς 3 αρχεία (2 φωτογραφίες και ένα vector γραφικό), τα οποία θα τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και μόνο για λίγο!

Εμπλουτίστε το δημιουργικό σας οπλοστάσιο

Με τα σημερινά αρχεία θα μεγαλώσετε την δημιουργική σας συλλογή και έτσι θα μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφα Project με εντυπωσιακά και μεγάλα σε μέγεθος αρχεία, χωρίς να χρειαστεί να λιώσετε στο Google Images και χωρίς επίσης να χρειαστεί να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί διαρκεί λίγο

Ο περιορισμένος χρόνος απόκτησης των αρχείων συμβαίνει γιατί τα αρχεία είναι σε κανονικές συνθήκες "επι πληρωμή" αρχεία, αλλά μόνο για λίγο χρόνο υπάρχει μια προσφορά για Δωρεάν κατέβασμα την οποία αν προλάβετε και την εκμεταλευτείτε, θα αποκτήσετε πολύτιμα αρχεία χωρίς να δώσετε ούτε ένα λεπτό!

Τι θα λάβετε σήμερα

Εξοικονομήστε Χιλιάδες Αρχεία και Χιλιάδες Ευρώ!

Μέσα απο τα Δωρεάν αρχεία και υπηρεσίες που βρίσκω καθημερινά για εσάς, σας δίνω την ευκαιρία να κάνετε οικονομία και συγχρόνως να γίνεστε πληρέστατοι επαγγελματίες κατεβάζοντας  χιλιάδες αρχεία χωρίς το παραμικρό κόστος!

Γίνετε σήμερα Premium στο teachme.gr

Η λύση του teachme.gr είναι μοναδική καθώς συνδυάζει την απόλυτη μάθηση σε δεκάδες προγράμματα (αποκλειστικά στα Ελληνικά) αλλά και την απόκτηση χιλιάδων αρχείων δωρεάν! Όλα μέσα απο μια ελάχιστη και ασυναγώνιστη Premium Συνδρομή! 

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Και για την φωτογραφία της παραλίας αλλά και το vector γραφικό του ψαριού θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.

Για την φωτογραφία της κοπέλας με το δαχτυλίδα θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο envato. Στην συνέχεια μπορείτε να συνδεθείτε στο photodune και να κατεβάσετε την φωτογραφία δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την σελίδα εγγραφής στο envato και κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του αρχείου.