Ψηφιακή κυματομορφή στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε ένα ακόμη όμορφο μάθημα adobe photoshop μέσα απο το οποίο θα δημιουργήσουμε απο το απόλυτο "μηδέν" το εφέ του "White Noise". Η συγκεκριμένη ταινία μου άρεσε αρκετά και έτσι σήμερα είπα να δημιουργήσουμε την ψηφιακή κυματομορφή, ένα εφέ το οποίο ενδεχομένως να σας φανεί πολύ χρήσιμο για πάρα πολλά projects!

Δημιουργία του "White Noise"

Μέσα απο το σημερινό μάθημα adobe photoshop θα δούμε για ακόμη μία φορά πόσο πανίσχυρο πρόγραμμα είναι το Adobe Photoshop και πόσο εύκολα ακόμη και ένας καινούριος χρήστης του προγράμματος, μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ψηφιακά εφέ γραφιστικής! Η μαγεία του Adobe Photoshop και η ευελιξία του προγράμματος, το καθιστά το καλύτερο πρόγραμμα παγκοσμίως και στο σημερινό Premium Free μάθημα adobe photoshop θα δούμε πώς με 2-3 κινήσεις απλά θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Αυτό θα δημιουργήσετε σήμερα!

Ψηφιακή κυματομορφή - μάθημα adobe photoshop

Ψηφιακή κυματομορφή στο Photoshop

Η Γνώση αποτελεί το κυριότερο αγαθό καθώς μένει μέσα σας διαρκώς και σας αναβαθμίσει συνεχώς πνευματικά και σε επίπεδο εργασίας! Μην αρνείστε την γνώση του teachme.gr, ειδικά αυτή την εποχή με τις μοναδικές προσφορές στις συνδρομές και τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα και με το ελάχιστο κόστος να μάθετε αυτό που αγαπάτε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος