Μία μοναδική Συμμαχία!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα για το video & animation της Πέμπτης, θα δούμε ένα πολύ εντυπωσιακό μάθημα με χρήση video και 3D μαζί! Μαθαίνοντας το Cineware θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να γίνει ακόμη πιο αποδοτικός και ταχύτερος! Με την χρήση του Adobe After Effects και του Maxon Cinema 4D θα δουμε το Cineware, μία ιδιαίτερη συνεργασία η οποία θα σας μετατρέψει απο απλούς χρήστες ενός προγράμματος, σε εξειδικευμένους animators μέσα σε ελάχιστο χρόνο! 

Μαθαίνοντας το Cineware - Μέρος 1ο

Η έκδοση του After Effects CC επιτέλους έκανε πράξη την συνεργασία του Maxon Cinema 4D μαζί με το After Effects! Μέσα απο την σύνδεση του Cineware είμαστε πλέον σε θέση να εισάγουμε αρχεία που "χτίζουμε" στο Cinema 4D απευθείας στο After Effects χωρίς να χρειάζεται να γίνει "Render" η εκάστοτε σκηνή. Έτσι δουλεύουμε πιό γρήγορα χωρίς να μας σταματάει το οποιοδήποτε render!

Εφαρμογή 3D μέσα σε video

Η δημιουργία ενός video με στοιχεία 3D αποτελεί μία εξειδικευμένη και δύσκολη διαδικασία, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που βγήκε η έκδοση CC. Απο την στιγμή που η CC έκδοση του Adobe After Effects μας έφερε το Cineware τα πράγματα έγινε κατά πολύ πιό γρήγορα και απλά! Στο πρώτο μάθημα για το Cineware (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε), γνωρίσαμε το τόσο "δυναμικό σύνδεσμο" των 2 προγραμμάτων (AE & C4D). Σήμερα έφτασε η ώρα που θα δούμε στην πράξη πόσο δυνατά εφέ μπορεί να σας δώσει χωρίς κανένα κόπο και ιδιαίτερη ταλαιπωρία!

Πρώτο μέρος του Κύκλου

Το σημερινό θέμα θα έχει 2 μέρη μαθημάτων, στο πρώτο σημερινό μέρος θα ανακαλύψουμε το στήσιμο των δύο αρχείων (Cinema 4D & After Effects) και την αρχική τοποθέτηση των 3D δημιουργιών μέσα στο περιβάλλον του After Effects. Ένα μάθημα After Effects που θα σας συναρπάσει!

Μείνετε συντονισμένοι

Η εκμάθηση των κορυφαίων και τελευταίας τεχνολογίας προγραμμάτων δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε ο επαγγελματίας στον τομέα που ονειρεύεστε! Εγώ προσωπικά και το teachme.gr θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε τον στόχο σας και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος