Καινούριο Premium Free Μάθημα!

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε σήμερα Τετάρτη, έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας! Ένα μάθημα το οποίο όπως ειναι φυσικό απολαμβάνουν όλα τα Premium Μέλη του teachme.gr αλλά και τα Premium Free μέλη τα οποία βλέπουν τα μαθήματα της Τετάρτης μόλις με 10 ευρώ τον Χρόνο! Μην χάνετε λοιπόν χρόνο, είτε σαν Premium είτε σαν Premium Free, μέσα απο το teachme.gr θα παρακολουθήσετε τα καλύτερα μαθήματα και θα αποκτήσετε επαγγελματική γνώση προγραμμάτων! Κάντε εγγραφή σήμερα!

Γράφοντας με μια κιμωλία

Όλοι μας έχουμε γράψει στον πίνακα κάποιο μήνυμα όταν πηγαίναμε σχολείο. Σίγουρα όμως ο πίνακας αλλά και η κιμωλία σαν γραφή, δεν είναι απαραίτητο να είναι ταυτισμένο με τα σχολικά μας χρόνια. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη τεχνική, είτε σε κάποια διαφήμιση, είτε σε κάποιο μήνυμα, ακόμη και σε κάποιο φυλλάδιο. Ένώ η κιμωλία μπορεί να "γράψει" ακόμη και σε τοίχο ή σε δρόμο.

Μαγικά και πάλι μέσα στο Adobe Photoshop

Για μια ακόμη φορά θα δούμε πως το Adobe Photoshop μπορεί να μας μαγέψει και να μας δημιουργήσει την αίσθηση της γραφής της Κιμωλίας μέσα απο 2-3 κινήσεις και με χρήση των τυπικών βουρτσών του Adobe Photoshop! Το αποτέλεσμα θα είναι άψογο, άμεσο και απόλυτο! Ένα πραγματικά ταχύτατο και πανίσχυρο μάθημα Photoshop!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο με Εφέ Κειμένου το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]