Εμπλουτίστε το δημιουργικό σας οπλοστάσιο

Για άλλη μια εβδομάδα είμαι εδώ και σας δίνω πολύτιμα και Δωρεάν -μόνο για λίγο- αρχεία τα οποία κανονικά κοστίζουν σχεδόν όσο 12 μήνες Premium Συνδρομής! Με τα σημερινά αρχεία θα μεγαλώσετε την δημιουργική σας συλλογή και έτσι θα μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφα Project με εντυπωσιακά και μεγάλα σε μέγεθος αρχεία, χωρίς να χρειαστεί να λιώσετε στο Google Images και χωρίς επίσης να χρειαστεί να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί διαρκεί λίγο

Ο περιορισμένος χρόνος απόκτησης των αρχείων συμβαίνει γιατί τα αρχεία είναι σε κανονικές συνθήκες "επι πληρωμή" αρχεία, αλλά μόνο για λίγο χρόνο υπάρχει μια προσφορά για Δωρεάν κατέβασμα την οποία αν προλάβετε και την εκμεταλευτείτε, θα αποκτήσετε πολύτιμα αρχεία χωρίς να δώσετε ούτε ένα λεπτό!

Τι θα λάβετε σήμερα

Εξοικονομήστε Χιλιάδες Αρχεία και Χιλιάδες Ευρώ!

Μέσα απο τα Δωρεάν αρχεία και υπηρεσίες που βρίσκω καθημερινά για εσάς, σας δίνω την ευκαιρία να κάνετε οικονομία και συγχρόνως να γίνεστε πληρέστατοι επαγγελματίες κατεβάζοντας  χιλιάδες αρχεία χωρίς το παραμικρό κόστος!

Γίνετε σήμερα Premium στο teachme.gr

Η λύση του teachme.gr είναι μοναδική καθώς συνδυάζει την απόλυτη μάθηση σε δεκάδες προγράμματα (αποκλειστικά στα Ελληνικά) αλλά και την απόκτηση χιλιάδων αρχείων δωρεάν! Όλα μέσα απο μια ελάχιστη και ασυναγώνιστη Premium Συνδρομή! 

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Και για την φωτογραφία του φύλλου αλλά και το vector γραφικό της παπαρούνας, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.