Εκμάθηση του twitter!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και ένας νέος κύκλος κάνει την εμφανισή του στο αγαπημένο σας site με Ελληνικά Video Μαθήματα!Σήμερα θα ξεκινήσουμε έναν πολύ ιδιαίτερο κύκλο μαθημάτων για το Web Design, όπου θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του twitter και πως μπορεί το twitter να γίνει ένα απο τα μεγαλύτερα Marketing όπλα της επιχειρησής σας!

Εννοείται πως δεν θα σας δείξω μόνο πως να κάνετε "tweet" ή "re-tweet", αλλά αυτό που θέλω να σας δώσω, είναι τα κατάλληλα εφόδια για να ξεκινήσετε, να χτίσετε και να διαχειρηστείτε κατάλληλα απο εκεί και πέρα την προσωπική σας σελίδα, ή της επιχειρησής σας, σε ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο έξυπνα Social Media που υπάρχουν σήμερα!

Δημιουργία Twitter Σελίδας

Μέσα απο τα μαθήματα θα δούμε την θεωρητική πλευρά του Social Media Marketing, θα δούμε σωστούς τρόπους επιλογής ονόματος στο twitter, τι θα πρέπει να προσέξετε, ποιους θα πρέπει να ακολουθήσετε και γιατί το twitter δεν είναι απλά για "κουτσομπολιό". Ακόμη θα χτίσουμε την πρώτη μας twitter σελίδα και θα της δώσουμε άμεσα ένα πολύ όμορφο design και έτσι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την συνέχεια των μαθημάτων!

Ακόμη για όσους δεν έχουν δει την εκμάθηση δημιουργίας επαγγελματικής facebook σελίδας, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Καλό μάθημα!