Έξυπνη Δημιουργία Κειμένου

Καλημέρα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Η ώρα τρείς ακριβώς το βράδυ και είμαι εδώ για να σας δώσω άλλο ένα όμορφο μάθημα όπου και θα μάθουμε να δημιουργούμε "έξυπνο" κείμενο και με την βοηθεία του, θα γίνει η ζωή μας αρκετά πιο εύκολη.

"Έξυπνο" κείμενο εννοώ το κείμενο στο οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε, φίλτρα και καταστάσεις στις οποίες ένα απλό Text Layer δεν μπορεί να υποστεί.
Έτσι δημιουργόντας ένα κείμενο και μετατρέποντας το σε Smart Object θα μάθουμε 1ον, ότι δεν καταστρέφουμε το Text Layer (δεν χρειάζεται να γίνει rasterize) και 2ον, μπορούμε έτσι να βάζουμε Φίλτρα επάνω σε κείμενα, κάτι που ήταν αδύνατο πριν.

Εκτός όμως απο τα Smart Objects, θα δούμε και λίγο τα Smart Filters, τα οποία θα τα αναλύσουμε περισσότερο σε επόμενα μαθήματα... Πάμε λοιπόν να δημιουργήσουμε "έξυπνες" καταστάσεις στο www.teachme.gr!

Το συγκεκριμένο μάθημα έγινε με την βοήθεια του φίλου και μέλος του Forum, ReDemoN όπου και είδα την τεχνική του. Το δικό του μάθημα θα το δείτε μέσα στο Forum, κάτω απο την κατηγορία, "Τα δικά σας Tutorials".Επίσης έγινε μια παραξήγηση και γι'αυτο στο μάθημα μιλάω για τον φίλο ReDenon. Πάντως είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουμε το "έξυπνο" κείμενο στην πράξη αφού κάναμε λάθος το όνομα. Έτσι πολυ εύκολα μπορούμε να το διορθώσουμε χωρίς να χρειαστεί να το κάνουμε ξανά απο την αρχή!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

[wpdm_package id=242]

[/private]