Η δική σας τσάντα αγορών στο Adobe Photoshop!

Σήμερα κλείνουμε το αφιέρωμα στο Adobe Photoshop, μέσα απο το οποίο μάθαμε πολλά και χρήσιμα πράγματα στο κορυφαίο πρόγραμμα της Adobe!! Στο τελευταίο μάθημα και πριν ξεκινήσουμε και πάλι στο κανονικό μας πρόγραμμα, θα σας δείξω έναν πολύ όμορφο και εύκολο τρόπο δημιουργίας της δικής σας τσάντας στο Adobe Photoshop!

Δημιουργία Τσάντας στο Adobe Photoshop

Όλα θα τα δημιουργήσουμε μέσα στο Adobe Photoshop και σε αυτό το μάθημα! Έτσι για άλλη μία φορά βλέπουμε το πόσο ευέλικτο πρόγραμμα είναι το Photoshop και πόσα πολλά πράγματα μπορούμε να πάρουμε μέσα απο αυτό! Το μάθημα Photoshop για την δημιουργία τσάντας αγορών θα σας δώσει τα εφόδια να δημιουργήσετε τις δικές σας τσάντες είτε για να σχεδιάσετε μια τσάντα ενός πελάτη σας, είτε αν θέλετε να σχεδιάσετε ένα εικονίδιο τσάντας για το καλάθι αγορών σας!

Δημιουργία Τσάντας στο Adobe Photoshop

Δημιουργία Τσάντας στο Adobe Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ στο teachme.gr και εγώ προσωπικά θα σας δείξω όλους τους τρόπους σε δεκάδες προγράμματα για να πετύχετε σήμερα αυτό που επιθυμείτε και να κάνετε Επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία