Δημιουργία Πετρώματος στο Photoshop!

Το έχω ξαναπεί εκατοντάδες φορές ότι το Adobe Photoshop είναι το κορυφαίο πρόγραμμα που υπάρχει και αυτό γιατί πέρα απο τα απλά καθημερινά που μας προσφέρει, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε εκπληκτικά πράγματα απο το απόλυτο μηδέν!Έτσι και σήμερα θα δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και πανέμορφο απο το μηδέν, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καμία φωτογραφία για δείγμα, απλά και όμορφα, μέσα απο φίλτρα του Photoshop θα πετύχουμε κάτι εντυπωσιακότατο!

Μέσα σε μία στιγμή, απο "λευκό καμβά" θα πάρουμε ένα "πέτρινο περιβάλλον"!

Σήμερα στο Premium Free μάθημα της εβδομάδας, θα χρησιμοποιήσουμε το αγαπημένο μας Adobe Photoshop και 2-3 κλασσικά φίλτρα του για να πάρουμε το ύφος του πέτρινου στοιχείου και απο την μία στιγμή στην άλλη να έχουμε ένα τέλειο φόντο, για πολλές και διάφορες χρήσεις. Έτσι με το σημερινό μας μάθημα Adobe Photoshop, θα αποφύγουμε την αγορά φωτογραφιών απο κάποιο Stock Site και επίσης θα πετύχουμε το δικό μας δημιούργημα κυριολεκτικά μέσα σε 1 λεπτό!

Δημιουργία Πετρώματος στο Photoshop

Δημιουργία Πετρώματος στο Photoshop

Τα καλύτερα, πιό ξεχωριστά και δυνατά μαθήματα!

Εδώ στο teachme.gr χρόνια τώρα σας παρέχω τα καλύτερα, πιό δυνατά και πιο ξεχωριστά μαθήματα σε όλους τους Δημιουργικούς Τομείς. Μαθήματα που θα δείτε για πρώτη φορά στα Ελληνικά και σίγουρα θα σας ξεχωρίσουν σαν επαγγελματίες στον χώρο σας!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος