Το δικό σας Pattern στο Adobe Photoshop

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και το μάθημα για το Adobe Photoshop για όλα τα Premium Free και φυσικά για τα Premium Μέλη είναι εδώ πιστό στο ραντεβού του! Στο σημερινό μας μάθημα θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε ένα όμορφο και συγχρόνως ευέλικτο Pattern, το οποίο μπορέι να πολλαπλασιαστεί χωρίς κανένα πρόβλημα σε οποιαδήποτε επιφάνεια! Ένα υπέροχο μάθημα που θα σας κάνει να αγαπήσετε για μία ακόμη φορά το Adobe Photoshop!

Άμεσο και πανίσχυρο αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά

Θα χρειαστούμε μόλις ελάχιστα λεπτά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό και ιδιαίτερο "Photoshop Pattern" το οποίο θα μπορέσουμε να αποτυπώσουμε στις δημιουργίες μας με πολλούς και διάφορους τρόπους!

Δημιουργία Pattern στο Adobe Photoshop

Δημιουργία Pattern & Κολάζ στο Adobe Photoshop

Γράψτε τα αιτηματά σας στο forum ή στο facebook

Το σημερινό μάθημα το έδειξα μετά απο αίτημα του φίλου του teachme.gr , Νικητά! Γράψτε και τα δικά σας αιτήματα στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Μέσα απο τα χίλια και πλέον premium μαθήματα του teachme.gr, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκπαίδευση του προγράμματος που αγαπάτε! Μην χάνετε χρόνο, κάντε σήμερα επάγγελμα αυτό που αγαπάτε μέσα απο τα Premium μαθήματα του teachme.gr! Γίνετε και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pattern και σε έγχρωμα σχέδια, επίσης δεν είναι αναγκαστικό να κάνετε Merge Layers ή Flatten Image για να αποτυπωθεί το pattern μέσα στο σύστημα.

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος