Βασική Εκμάθηση της CSS Μέρος 2ο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Και αυτό το Σάββατο έρχομαι με ένα πολύ σημαντικό μάθημα στο Web Design/Web Development, όπου θα σας δείξω το δεύτερο μάθημα της πολύ σημαντικής, δυνατής και εύκολης γλώσσας προγραμματισμού, της CSS!

Δεύτερο Μάθημα της CSS

Μετά απο ένα μάθημα εντελώς θεωρητικό (κάντε κλικ εδώ για να το παρακολουθήσετε), σήμερα θα συνεχίσουμε την ανάλυση της Θεωρίας, όπου θα σας δείξω ένα Site πραγματικό "Ευαγγέλιο". Μέσα απο το συγκεκριμένο Site θα καταφέρετε να μάθετε πολλά και διάφορα (θεωρητικά και μη) στοιχεία της CSS, τα οποία σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα καριέρα σας σαν Web Designer!

Πρώτη "Πρακτική Επαφή" με την CSS

Φυσικά όμως δεν θα μείνουμε μόνο στην θεωρία! Σαν οπαδός της Πρακτικής που είμαι, θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά την πρώτη μας επαφή κώδικα CSS φυσικά με την χρήση του πανίσχυρου Adobe Dreamweaver! Έτσι θα ασχοληθούμε με μία πολύ σημαντική ομάδα εντολών στην CSS, τις εντολές εικαστικής παραμετροποίησης του κειμένου!

Έτσι και αφού πρώτα μιλήσουμε για τις επιλογές που έχετε όσον αφορά το κείμενο, θα προχωρήσουμε σε μερικά πρακτικά παραδείγματα, για να καταννοήσετε την τεράστια δύναμη που θα σας δώσει η CSS!

Εκμάθηση του Adobe Dreamweaver

Κατά την διάρκεια της εκμάθησης της CSS αλλά και γενικότερα στα περισσότερα μαθήματα για το Web Design/Develpment, θα χρησιμοποιούμε το καμάρι της Adobe, το κορυφαίο Adobe Dreamweaver! Ένα εργαλείο που αποτελεί την βάση στην καριέρα σας στο Web Design και φυσικά μπορείτε να το μάθετε μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr! Μήν χάνετε χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε τις γνώσεις ενός πολύ σημαντικού εργαλείου! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πόσο εύκολα θα μάθετε και εσείς το Adobe Dreamweaver!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ, το αντίθετο μάλιστα συνεχίζουν δυναμικά και καθημερινά με συνεχή ροή και με καινούριες τεχνικές και μαθήματα! Κάντε το μεγάλο βήμα και ξεκινήστε μία νέα καριέρα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr, γίνετε σήμερα Premium Μέλος και αποκτήστε το μέγιστο αγαθό, την απόλυτη γνώση στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=593]
[/private]