Μαθαίνοντας την Τεχνική του Miracle Album

The Miracle Effect | Μάθημα Adobe Photoshop

Στην εφηβεία μου, άκουγα κυρίως Queen, ως εκ τούτου, είχα αγοράσει πολλά CD, Κασσέτες αλλά και Δίσκους (αν και δεν είχα pick up). Έτσι λοιπόν είχα ρίξει πολλή μελέτη σχετικά με τα τραγούδια του Freddie Mercury και της υπόλοιπης παρέας. Εκτός όμως απο τα τραγούδια, παρατηρούσα και τα σχεδιαστικά (designs) των albums. Ένα συγκεκριμένο Album μου είχε “κεντρίσει” το ενδιαφέρον απο τότε και πάντα ήθελα να ανακαλύψω το πως έγινε. Φυσικά μιλάω για το album “The Miracle” που κυκλοφόρησε το 1989!

Αυτή την ιδιαίτερη Τεχνική μίξης προσώπων θα ανακαλύψουμε σήμερα, φυσικά με πολύ πιό δυνατά όπλα επεξεργασίας απο εκείνη την εποχή!

Μία Δύσκολη Τεχνική, σε μάθημα Adobe Photoshop

Φανταστείτε την ζωή σας στον Η/Υ και φυσικά την καθημερινοτητά σας μέσα απο το Adobe Photoshop. Σταματήστε τώρα και σκεφτείτε πως θα ήταν ή ζωή σας το 1989, χωρίς Adobe Photoshop και φυσικά να πρέπει να δημιουργήσετε πολύπλοκα φωτογραφικά εφέ, χωρίς την απαραίτητη τεχνολογία… Μία πραγματικά δραματική κατάσταση!

Τα πράγματα όπως θα δείτε στο παρακάτω video που βρήκα για εσάς, ήταν πολύ πιό δύσκολα και σίγουρα χρειάστηκαν πολλές πατέντες, χρόνος, άτομα και κόπος για να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα… 25 χρόνια μετά, το συγκεκριμένο Project θα μας πάρει μισή ώρα Maximum για να το δημιουργησουμε!

The Miracle Effect (Μάθημα Adobe Photoshop)

The Miracle Effect (Μάθημα Adobe Photoshop)

Μιλάμε για 25 έτη φωτός απο εκείνη την εποχή! Με την τεράστια βοήθεια του Adobe Photoshop, την σωστή τοποθέτηση κατά την φωτογράφιση και φυσικά 2-3 πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπ’όψην, θα μπορέσετε να “εκμήδενίσετε” τον χρόνο και φυσικά τον κόπο!

Έτσι εύκολα και απλά θα κερδίσετε χρήματα σαν επαγγελματίας μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Αυτός είναι ο στόχος του teachme.gr! Να’σας δείξει ιδιαίτερες τεχνικές που “πονοκεφάλιασαν” τους επαγγελματίες, αλλά πλέον με τις σωστές γνώσεις, μπορούν να γίνουν “παιχνιδάκι“!

Δείτε το video – ντοκυμαντέρ σχετικά με το “Miracle” Album

Μείνετε Συντονισμένοι

Το teachme.gr ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2009 και έκτοτε σας εκπαιδεύει συνεχώς και καθημερινά με δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Στηρίξτε και εσείς την προσπάθεια που κάνω καθημερινά και συγχρόνως κάντε πραγματικότητα το όνειρο σας! Κάντε καριέρα μέσα απο τα προγράμματα που αγαπάτε! Μην χάνετε χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium Μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος