Βασική Εκμάθηση της CSS Μέρος 1ο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr ! Σάββατο σήμερα και ξεκινάω ακόμη έναν ιδιαίτερο κύκλο Βασικής εκμάθησης στο αντικείμενο του Web Design και με κύριο θέμα την γλώσσα CSS! Ίσως την πιό εύκολη αλλά και πιό σημαντική γλώσσα που πρέπει να μάθετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην συνέχεια στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας ιστοσελίδων!

Πρώτο Μάθημα Θεωρίας της CSS

Στα πρώτα μαθήματα θα επικεντρωθώ κυρίως στο να σας μεταδώσω μερικά θεωρητικά δεδομένα για την CSS, έτσι πριν "βουτήξουμε" στα πιό βαθειά και ξεκινήσουμε να γράφουμε εμείς οι ίδιοι κώδικα, θα σας προετοιμάσω με την κατάλληλη θεωρία έτσι ώστε να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει και να μην τα μάθετε "παπαγαλία"! Σκοπός μου είναι να σας μάθω να διαβάζετε, παραμετροποιείτε και φυσικά να γράφετε τον δικό σας κώδικα CSS, ως εκ τούτου θα σας δείξω και την απαραίτητη Θεωρία αλλά και στην συνέχεια τις σωστές πρακτικές χρήσης του CSS κώδικα!

Γνωρίζοντας τα πρώτα στοιχεία της CSS

Η CSS είναι μία σχετικά απλή γλώσσα προγραμματισμού, αλλά θα πρέπει να μάθουμε τα βασικά της για να μπορέσουμε στην συνέχεια να προχωρήσουμε στην περεταίρω ανάλυση, έτσι σήμερα θα ξεκινήσουμε απο το απόλυτο μηδέν, θα δούμε πως φαίνεται γραμμένη η CSS, θα καταλάβουμε την διαφορά της απο την HTML και θα ανακαλύψουμε τους 3 πρώτους και πολύ σημαντικούς επιλογείς της CSS, του γενικούς επιλογείς (Element Selectors), τους επιλογείς συγκεκριμένων ρυθμίσεων Class (Class Selectors) και φυσικά τους ιδιαίτερους επιλογείς ID (ID Selectors).

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ, το αντίθετο μάλιστα συνεχίζουν δυναμικά και καθημερινά με συνεχή ροή και με καινούριες τεχνικές και μαθήματα! Κάντε το μεγάλο βήμα και ξεκινήστε μία νέα καριέρα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium Μέλος και αποκτήστε το μέγιστο αγαθό, την απόλυτη γνώση στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=587]
[/private]