Γειά σας παιδιά! Τρίτο μάθημα για σήμερα ( αν και τα δυο προηγούμενα προορίζονταν για χθες ) και το συγκεκριμένο είναι για τους οπαδούς του Adobe Photoshop!

Επειδή η εκμάθηση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι τόσο πολύπλευρη όσο και το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έτσι σήμερα θα δούμε πως θα δημιουργήσουμε ένα τηλέφωνο Apple iPhone και έτσι μετά το μάθημα με το ρολοϊ, θα ανακαλύψουμε καλύτερα πλεον, μια άλλη πλευρά του Adobe Photoshop,. Εκείνη της κατασκευής ρεαλιστικών αντικειμένων!

Το συγκεκριμένο Apple iPhone φυσικά είναι ρεαλιστικότατο αν και όχι τέλειο γιατί θα ήθελα πριν πάμε στα δυσκολότερα μαθήματα να δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να πετύχουμε τέτοιου είδους αποτελέσματα, τα οποία είναι σχεδιασμένα εξ'ολοκληρου μεσα απο το Adobe Photoshop! Εξαίρεση αποτελεί η οθόνη αφού για τα εικονίδια του iPhone θα κάνουμε άλλο μάθημα ξεχωριστό :).

Πάμε λοιπόν να σχεδιάσουμε το iPhone και όσοι το έχετε μπορείτε πολύ απλά να το παρατηρείτε κατα την διάρκεια του μαθήματος και να το έχετε σαν το δικό σας προσωπικό μοντέλο! Έτσι έκανα και εγώ :)

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=316]

http://vimeo.com/15662137[/private]