Ένα εικονίδιο για τα video μας!

iOS7 Videos Icon

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Ήρθε το τέλος μίας εβδομάδας γεμάτης δημιουργικά μαθήματα μέσα απο τον κύκλο δημιουργίας των "iOS7 Εικονιδίων" στο Adobe Photoshop! Στο μάθημα του Σαββάτου θα δημιουργήσουμε το εικονίδιο των video, το οποίο πρακτικά είναι μία "Κλακέτα"! Ένα πολύ όμορφο και θεματικό εικονίδιο το οποίο θα σας δείξει τον δρόμο δημιουργίας πολύπλοκων εικονιδίων στο Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

Η δημιουργία γραφικών αποτελεί ένα project το οποίο θα χρειαστεί να "πιάσετε" εφόσον είστε γραφίστας ή γενικότερα εργάζεστε σε ένα δημιουργικό γραφείο. Γι'αυτο το λόγο ξεκίνησα αυτό τον κύκλο, για να σας δείξω μοναδικές δημιουργικές τεχνικές και συνδυασμούς των Shapes στο Adobe Photoshop! Ένα μοναδικό μάθημα photoshop, κομμάτι ενός πολύ σημαντικού κύκλου, ο οποίος απο μόνος του θα είναι σε θέση να σας φέρει έσοδα απο μελλοντικές εργασίες με θέμα τα κινητά τηλέφωνα και τις φορητές συσκευές γενικότερα!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

iOS7 Videos Icon

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος