Ένα εικονίδιο πολλαπλής χρήσης!

iOS7 Passbook Icon

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Μετά απο ένα μάθημα άσχετο με τα εικονίδια που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζω την ανάλυση των φρέσκων icons του iOS7 λειτουργικού τα οποία θα σας εξοπλίσουν με πολλές δημιουργικές ιδέες και πρακτικούς τρόπους δημιουργίας γραφικών απο το "μηδέν" στο Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

iOS7 Passbook Icon

Το εικονίδιο πολλαπλής χρήσης του "Passbook" θα δημιουργήσουμε σήμερα στο μάθημα photoshop και σίγουρα θα μας μάθει πολλούς τρόπους δημιουργίας γραφικών αλλά και επιπλέον εικονιδίων μέσα στο κύριο εικονίδιο. Ένα πολύ σημαντικό μάθημα photoshop για όσους επιθυμούν να κάνουν μία καριέρα γραφίστα ή web designer σε κάποιο δημιουργικό γραφείο καθώς όλος ο κύκλος του iOS7 θα σας δώσει όλα τα εφόδια δημιουργίας μέσα απο το αγαπημένο μας Adobe Photoshop!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος