Ένα εικονίδιο για τα μηνύματα!

iOS7 Messages Icon

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Βρισκόμαστε μία ημέρα πριν την Αργία του Δεκαπεντάυγουστου και φυσικά τα μαθήματα συνεχίζουν να είναι εδώ και φυσικά δημιουργικά όσο ποτέ! Επιστρέφουμε στην ενότητα των εικονιδίων του Apple iOS7, μίας ενότητας η οποία μας έχει κρατήσει παρέα αυτές τις 2 εβδομάδες και φυσικά μας έχει μάθει πολύ δυνατά σχεδιαστικά και δημιουργικά κόλπα! Σήμερα θα δούμε το εικονίδιο των μηνυμάτων ή αλλιώς το "Messages icon"!

Μάθημα Photoshop

iOS7 Messages Icon

Τα μηνύματα αποτελούν την Νο1 χρήση των κινητών τηλεφώνων. Σήμερα θα δούμε πόσο απλή είναι η δημιουργία του συγκεκριμένου εικονιδίου και πόσο εύκολα αυτό το μάθημα photoshop θα μας κάνει να δημιουργούμε υπέροχα εικονίδια ακόμη και αν δεν είχαμε προηγούμενη εμπειρία στο παρελθόν! Αυτή είναι η μαγεία του Adobe Photoshop, αυτή είναι η μαγεία του teachme.gr!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος