Χτίστε την Σελίδα σας Δωρεάν!

Καλημέρα και καλό Μήνα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα ξεκινάμε το Καλοκαίρι και ήθελα να σας δείξω ένα μάθημα το οποίο θα "καλοκαιριάσει" κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει στον κόσμο του Διαδικτύου και δεν ήξερες πως να το κάνει στο παρελθόν!

Δημιουργήστε το Δικό σας Δωρεάν Site Πανεύκολα!

Σήμερα, στο μάθημα Web Design της εβδομάδας, θα σας δείξω έναν μοναδικό τρόπο δημιουργίας σελίδας, μέσα απο τον οποίο θα μπορέσει ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του επαγγελματικό site, ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να γνωρίζει ούτε κώδικα, ούτε dreamweaver, ούτε τίποτα! Αποτελεί μια πανεύκολη αλλά συγχρόνως πανίσχυρη τεχνική, η οποία θα σας δώσει καταπληκτικά αποτελέσματα χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου. Ξέρω πως ακούγεται ψέμα, αλλά πιστέψτε με, είναι άκρως αληθινό και θα το δείτε σήμερα στο μάθημα Web Design του Σαββάτου!

Μοναδικά Design για κάθε επαγγελματία!

Θα δείτε στο μάθημα, πόσο εύκολα θα δημιουργήσετε επαγγελματικά σχέδια ιστοσελίδων τα οποία θα ικανοποιήσουν κάθε επαγγελματία και κάθε ανάγκη. Ότι χρειάζεστε θα το πετύχετε με απλό και εύκολο τρόπο!

Εκτός απο το Design θα έχετε και Domain αλλά και Χώρο ΔΩΡΕΑΝ!

Στα τελευταία μαθήματα Web Design, σας είχα δείξει πως θα φιλοξενήσετε τις σελίδες σας ΔΩΡΕΑΝ και για πάντα, χωρίς να χρειαστεί να δώσετε ποτέ ξανά χρήματα και για domain αλλά και για χώρο φιλοξενίας. Στα συγκεκριμένα μαθήματα είχαμε κατεβάσει ΔΩΡΕΑΝ και πάλι, ένα πολύ όμορφο εικαστικό, χωρίς όμως να μπορούμε να το επεξεργαστούμε με ευκολία και χωρίς γνώσεις του φοβερού Adobe Dreamweaver.

Στο σημερινό μάθημα θα αλλάξει αυτό, καθώς και θα έχετε την δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενίας, και την δυνατότητα του ΔΩΡΕΑΝ ονόματος αλλά θα έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε πανεύκολα το εικαστικό και να το κάνετε δικό σας 101%!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr και μάθετε τα καλύτερα!

Μόνο εδώ φίλες και φίλοι θα μάθετε την αφρόκρεμα κάθε δημιουργικού τομέα, χωρίς κρυφά σημεία και χωρίς κανένα μυστικό! Θα σας τα αποκαλύψω όλα με στόχο πάντα την αναβάθμιση του Ελληνικού Διαδικτύου! Αυτό ξεκίνησα να κάνω απο το πρώτο μάθημα και θα συνεχίζω να το κάνω για πάντα! Μήν χάνετε χρόνο, γίνετε Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κάντε κλικ για να συνδεθείτε στο IMCREATOR και να ξεκινήσετε να χτίσετε την σελίδα σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!