Συλλέχοντας πολλαπλά και στοχευμένα στοιχεία!

Στο τελευταίο μάθημα για την Εφαρμογή διαγωνισμού & κλήρωσης στο Facebook, θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε την δημιουργία του δικού μας διαγωνισμού στο facebook! Μέσα απο 4 μαθήματα στο teachme.gr, είστε πλέον σε θέση να δημιουργήσετε τον δικό σας διαγωνισμό με μεγάλη ευκολία και με απόλυτη επιτυχία!

Σήμερα θα ανακαλύψουμε πολλές και διάφορες ρυθμίσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν και να δημιουργήσουμε έναν σωστό διαγωνισμό-κλήρωση, αλλά με την βοήθεια πάντα της εταιρείας WooBox, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε μέσα απο το διαγωνισμό μας πολλαπλές facebook σελίδες μας αλλά και συγχρόνως να συλλέξουμε όσα περισσότερα στοιχεία απο τους υποψήφιους νικητές του διαγωνισμού, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουμε για την περεταίρω διαφήμιση της εταιρείας μας!

Εφαρμογή διαγωνισμού & κλήρωσης στο Facebook!

Μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr για την δημιουργία διαγωνισμών, θα δείτε ότι η οργάνωση της εφαρμογής, θα γίνει εξ'ολοκλήρου απο εσάς, χωρίς όμως να χρειαστεί να γνωρίζετε κώδικα ή να έχετε γενικότερα πολύπλοκες γνώσεις πληροφορικής. Ακόμη και αν η επαφή σας με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο είναι "επιδερμική", θα μπορέσετε εύκολα, γρήγορα και απλά να οργανώσετε κάτι το οποίο θα σας επιστρέψει άμεσα και δυνατά αποτελέσματα.

Η δική μας εφαρμογή διαγωνισμού στο Facebook!

Η δική μας εφαρμογή διαγωνισμού στο Facebook!

Πανέυκολος τρόπος δημιουργίας

Η εφαρμογή δημιουργίας "Sweepstake" μέσα απο το WooBox αποτελεί την πιό εύκολη αλλά και την πιό ασφαλή συγχρόνως επιλογή για να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε σε λίγο χρόνο τον δικό σας διαγωνισμό ή κλήρωση. Μέσα απο τα μαθήματα, η όλη διαδικασία θα γίνει "παιχνιδάκι" και έτσι σε ελάχιστο χρόνο, θα έχετε στα χέρια σας την γνώση χωρίς να χρειαστεί να πληρώνετε ένα σωρό χρήματα σε προγραμματιστές!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Μην χάνετε χρόνο, μπείτε σήμερα στην παρέα του teachme.gr και ξεκινήστε την προβολή των Premium μαθημάτων! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα θα μπορέσετε να διδαχτείτε σε δεκάδες δημιουργικούς τομείς και να κάνετε το ονειρό σας πραγματικότητα! Κάντε το χόμπυ σας, ένα δημιουργικό επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα! (Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερα)

Καλό μάθημα :Ρ