Δημιουργία Site για Όλους, Δωρεάν και για Πάντα!

Γειά σας φίλες και φίλοι της αγαπημένης σας ιστοσελίδας Δημιουργικών Μαθημάτων! Σήμερα στο teachme.gr θα σας δείξω πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας site χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόστος! Μιλάμε για ένα τέλειο κόλπο το οποίο μπορεί να το κάνει ο καθένας και άμεσα να δημιουργήσει το δικό του site μέσα σε 10 λεπτά και να το έχει δωρεάν για ΠΑΝΤΑ!!!

Τα πάντα εύκολα και μέσα απο τον Η/Υ σας!

Και επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις ήθελα να σας το κάνω ακόμη καλύτερο! Έτσι με τον συγκεκριμένο τρόπο μπορείτε να χειρίζεστε το online site σας τοπικά! Ναι καλά διαβάσατε, το site σας θα είναι online αλλά θα χειρίζεται απο έναν τοπικό φάκελο στον υπολογιστή σας!

Η Μαγεία του σημερινού ίντερνετ προς οφελός σας!

Πάμε να δούμε τι θα χρησιμοποιήσουμε σήμερα για να μαγέψουμε και σε 10 λεπτά (ή και λιγότερο) να δημιουργήσουμε το δικό μας site εύκολα και απλά!

Όταν το dropbox μεταμορφώνεται σε Hosting Περιβάλλον!

Το κύριο συστατικό της επιτυχίας, είναι το καταπληκτικό Dropbox! Μέσα απο την συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας διαδικτυακό χόρο όπου θα φιλοξενήσουμε όχι 1 αλλά μέχρι 5 site εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

God Bless the Apps

Με χρήση μιας αποκλειστικής Dropbox εφαρμογής θα ρυθμίσουμε κατάλληλα τον φακελό μας όχι μόνο να κάνεις share αρχεία, αλλά και να φιλοξενεί live ιστοσελίδες! Επίσης θα λάβουμε και το δικό μας domain χωρίς και πάλι να χρειαστεί να πληρώσουμε κάτι!

Δωρεάν HTML Template

Και τέλος με μια απλή αναζήτηση ενός πολύ όμορφου HTML Template, θα ανεβάσουμε το site μας σε ελάχιστο χρόνο live στο internet!

Τέρμα τα λόγια, δείτα το video και δείτε πως και εσείς θα δημιουργήσετε την σελίδα σας!

Καλό μάθημα :Ρ

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στο Dropbox για άμεση χρήση!

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στο Site 44 για άμεση χρήση της εφαρμογής!

Κατεβάστε δωρεάν απο εδώ το HTML Template για άμεση επεξεργασία και δημοσίευση!