Δημιουργία Facebook Σελίδας #1

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και θα εγκαινιάσουμε μια πολύ σημαντική μίνι σειρά μαθημάτων για όλους τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδας που θέλουν να κάνουν το βήμα και να δημιουργήσουν την δική τους σελίδα στο facebook!

Όλοι γνωρίζουμε το facebook και έχουμε όλοι και καλά αλλά και άσχημα πράγματα να αναφέρουμε. Εκεί όμως που συμφωνούμε όλοι είναι πως το facebook δρα σαν μια ζωντανή κοινότητα με εκατομμύρια ανθρώπους, απο τους οποίους πάρα πολύ μπαίνουν στον υπολογιστή τους μόνο για το facebook. Αλήθεια δεν θα θέλατε να πάρετε μέρος σε αυτή την κοινότητα; Και αν όχι εσείς δεν θα θέλατε η επιχειρησή σας να έχει τη δική της θέση, στην οποία θα ενημερώνονται χιλιάδες χρήστες του facebook ΔΩΡΕΑΝ;;; Αυτό σίγουρα θα έκανε πολλά μάτια επιχειρηματιών να "γυαλίσουν"!

Δημιουργία Facebook Σελίδας #1

Αυτό που εννοώ φυσικά με την δημιουργία σελίδας στο facebook δεν είναι αυτό που βλέπουμε σχεδόν στο 90% των σελίδων επιχειρήσεων, δηλαδή ένα wall στον οποίο απλά ανεβαίνουν "χύμα" φωτογραφίες και σχόλια χρηστών και θαυμαστών. Αυτό που θα πετύχουμε μέσα απο τα μαθήματα θα είναι μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα, με αυτόματες ενημερώσεις απο την δική μας ιστοσελίδα, με φόρμα επικοινωνίας, με ξεχωριστές σελίδες για video και photo gallery και πολλά πολλά άλλα!

Στο σημερινό μας μάθημα θα ασχοληθούμε κυρίως με το που πρέπει να πάμε να δημιουργήσουμε την πρώτη μας σελίδα στο facebook, τις απλές ρυθμίσεις της, πως μπορούμε να ειδοποιήσουμε τον "κόσμο" μας ότι μια νέα δική μας σελίδα υπάρχει πλέον στο fb και πως μπορούμε να την διαγράψουμε αν τελικά δεν ήταν αυτό που θέλαμε!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

[wpdm_package id=296]

[/private]