Δημιουργία Facebook Σελίδας #7

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και το έβδομο μάθημα για την δημιουργία Facebook σελίδας για την επιχειρησή σας είναι εδώ στο αγαπημένο σας site δημιουργικών μαθημάτων!

Έχοντας ανακαλύψει πολλά ιδιαίτερα Facebook Applications στα προηγούμενα μαθήματα και έχοντας ολοκληρώσει κατά ένα μεγάλος μέρος την εταιρική μας παρουσίαση στο Facebook, θα ήταν λογικό να στραφούμε στην δημιουργία μίας HTML στατικής σελίδας η οποία θα παρουσιάζει την επιχειρησή μας ή ένα συγκεκριμένο γεγονός της επιχειρησής μας.

Δημιουργία Facebook Σελίδας #7

Με την βοήθεια του Adobe Photoshop και ολίγον του Adobe Dreamweaver θα δημιουργήσουμε ένα εικαστικό σελίδας, το οποίο θα κόψουμε με την συμβολή του Slice Tool στο Adobe Photoshop σε σωστά κομμάτια, έτσι ώστε να το προετοιμάσουμε κατάλληλα για έξοδο και εισαγωγή στο Adobe Dreamweaver. Εκεί με λίγες κινήσεις το εικαστικό μας θα πάρει τη σωστή μορφή και πολύ γρήγορα θα αποτελέσει την δική μας πανέμορφη στατική σελίδα, της οποίας ο κώδικας θα τοποθετηθεί στο Facebook Page μας.

Πραγματικά ένα απλά πανέμορφο και πανεύκολο μάθημα στο οποίο θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια τέλεια HMTL σελίδα για το Facebook!