Καλησπέρα παιδιά! Τετάρτη σήμερα και όπως είναι φυσικό θα σας δώσω το Δωρεάν μάθημα της εβδομάδας. Το σημερινό μας μάθημα για ΟΛΑ τα Μέλη του teachme.gr είναι ένας προάγγελος για το τι θα δούμε στην συνέχεια μέσα απο το Adobe Photoshop. Θα δούμε λοιπόν πως θα φτιάξουμε ένα ρολόι αρκετά ρεαλιστικό, για να το πουλήσουμε με την σειρά μας σε πολλά stock sites ή απλά για να το χρησιμοποιήσουμε για τους δικούς μας σκοπούς.

Με το συγκεκριμένο μάθημα θα σας εισάγω στην δημιουργία γραφικών μέσα στο Adobe Photoshop, όπου το συγκεκριμένο τρελών δυνατοτήτων  πρόγραμμα, όπως είναι λογικό μπορεί πολύ εύκολα να κάνει και αυτό.

Θα δούμε στα επόμενα μαθήματα πως θα δημιουργήσουμε πολύ πιο προχωρημένες δημιουργίες, όπως media players, γραφικά για ιστοσελίδες, εικονίδια, ολόκληρες ιστοσελίδες, ακόμη και φωτορεαλιστικά αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες, μουσικά όργανα κλπ κλπ. Η λίστα δεν θα θα κλείσει ποτέ οπότε πάμε να δούμε πόσο εύκολα, ένα ρολοϊ, έστω και με μια μικρή απόκλιση στην ώρα, μπορεί να δημιουργηθεί.

Καλό μάθημα :Ρ