Ποδοσφαιρικό κείμενο με έξυπνες ρυθμίσεις!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα σας έχω το Premium Free μάθημα το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα Premium Free και φυσικά τα Premium μέλη! Στο σημερινό μάθημα Photoshop θα σας δείξω πως με πανεύκολο τρόπο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό και μοναδικό τίτλο! Θα δούμε πολύ δυνατές ρυθμίσεις επεξεργασίας στο Adobe Photoshop με στόχο ένα ποδοσφαιρικό ύφος για τον τίτλο "Goal"!

Μάθημα Photoshop

Το να μπορούμε να παραμετροποιήσουμε μία γραμματοσειρά σε βάθμο τον οποίο να την κάνουμε "αγνώριστη", ή ακόμη να δημιουργούμε νέους χαρακτήρες όπως τα Ελληνικά γράμματα απο μία λατινική γραμματοσειρά, είναι μία διαδικασία αρκετά απλή στο Adobe Photoshop! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα πάρουμε μία τυπική γραμματοσειρά και θα της αλλάξουμε χαρακτήρα, ύφος, διαστάσεις & γενικότερα στήσιμο! Ένα φανταστικό μάθημα photoshop το οποίο θα σας ανοίξει ακόμη μία δημιουργική πόρτα!

Το δείγμα απο το σημερινό μάθημα Photoshop

Έξυπνη Επεξεργασία Κειμένου | Μάθημα Photoshop

Έξυπνη Επεξεργασία Κειμένου | Μάθημα Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι

Το teachme.gr απο το 2009 μέχρι και σήμερα σας εξοπλίζει με χιλιάδες μαθήματα τα οποία θα σας μετατρέψουν απο ερασιτέχνη σε πανίσχυρο επαγγελματία! Δείτε μέσα απο τα μαθήματα την γνώση σας να "απογειώνεται" και την καριέρα σας να αλλάζει επίπεδο! Όλα αυτά από την άνεση του υπολογιστή σας και με μία ελάχιστη συνδρομή. Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, κάντε την κίνηση "Ματ" της ζωής σας, γίνετε και εσείς Premium στο teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος