Μάθημα WordPress Multisite

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα Σάββατο και μέσα στις ζέστες έχουμε ακόμη ένα “καυτό” μάθημα δημιουργίας του δικού μας Δικτύου με χρήση του WordPress Multisite Network, μέσα απο την δύναμη ου κορυφαίου και αγαπημένου μου, WordPress! Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα!

Δίκτυο = Χρήστες

Οι χρήστες θα δώσουν ζωή στο δικτυο μας και αυτό θα πρέπει να είναι πάντα στις σκέψεις μας καθώς πρέπει πάντα να προετοιμαζόμαστε για την στιγμή που θα μας κατακλήσουν χιλιάδες χρηστών και κάπου εκεί απλά θα “χάσουμε τη μπάλα“… Έτσι η διαχείρηση στην δημιουργία, την απόδοση ρόλων και φυσικά την μαζική εισαγωγή χρηστών είναι τα θέματα που θα αναλύσουμε σήμερα για να τα ξεκαθαρίσουμε μία και καλή!

Διαχείρηση, ρόλοι και μαζική εισαγωγή

Με χρήση 3 δωρεάν plugin θα δούμε πόσο εύκολη μπορεί να γίνει η διαχείρηση των χρηστών μας και πόσο εύκολη θα γίνει πλέον η καθημερινότητα στο Δίκτυο μας! Έτσι δεν θα “πελαγώσουμε” σε οποιαδήποτε στιγμή και θα είμαστε πάντα σε θέση να βρούμε λύση, να αναθέσουμε νέους ρόλους στα μέλη μας και φυσικά θα δώσουμε την δυνατότητα σε κάθε χρήστη που δημιουργεί την δική του σελίδα, να μπορεί να εισάγει μαζικά τα δικά του καινούρια μέλη…

Απο μια ιδέα, ένα τεράστιο δίκτυο

Το WPMU απο την φύση του, ζει και αναπνέει για να εξαπλωθεί παντού και να κάνει την ιδέα μας ένα τεράστιο δίκτυο, οπότε είναι στο χέρι μας να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και μαζί εδώ στο teachme.gr θα το κάνουμε πράξη!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Μπείτε στην παρέα του teachme.gr και ξεκινήστε μια καριέρα σαν Web Designer απο σήμερα κιόλας! Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία καθώς εδώ καλύπτουμε τα πάντα! Γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ