Δημιουργία Λογοτύπου

Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής της Δευτέρας, σας έχω ένα υπέροχο μάθημα δημιουργίας Λογοτύπου, όπου θα δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό λογότυπο σε ελάχιστα λεπτά και πανεύκολα! Όλα αυτά φυσικά με την πολύτιμή βοήθεια κυρίως του Adobe Illustrator αλλά και του Adobe Photoshop!

Εντυπωσιάστε μέσα απο το Adobe Illustrator

Όπως θα δούμε και πάλι για ακόμη μία φορά, η δημιουργία μέσα απο το Adobe Illustrator είναι μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία! Όλα είναι θέμα βασικής γνώσης και όπως θα μάθετε σήμερα, ακόμη και κάποιος αρχάριος μπορέι να ξεκινήσει και να μαγέψει μέσα απο την δημιουργία στο Adobe Illustrator!


Το τελικό αποτέλεσμα

Rainbow-Logo-


Αποκτήστε τα σωστά θεμέλια

Λάβετε την σωστή Βασική εκμάθηση μέσα απο το eshop του teachme.gr και ξεκινήστε άμεσα να βγάζετε χρήματα σαν γραφίστας! Δείτε την προσφορά των ιδιαίτερων μαθημάτων Βασικής Εκμάθησης του Adobe Illustrator και ξεκινήστε μια καινούρια καριέρα σε σωστές και στέρεες βάσεις!

Μείνετε Συντονισμένοι

Και φυσικά πέρα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα, με μια Premium Συνδρομή απολαύστε καθημερινά μαθήματα σε όλους τους δημιουργικούς τομείς! Ξεκινήστε και εσείς σήμερα και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Εργαστείτε στο αντικείμενο που αγαπάτε! Τι περιμενετε; Γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Λογοτύπων το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]